Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Gl Siyah

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Gl Siyah Migros mağazalarında satılmaktadır.

1099.0 TL
-10000.0 TL
11099.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

1,55 inç renkli dokunmatik ekran, 100'den fazla fitness modu, 5 ATM suya dayanıklılık, SpO² ölçümü* ve 24 saat boyunca kalp atış hızı izleme, Birden fazla sistemi destekleyen bağımsız GPS, 10 güne kadar toplam pil ömrü, Kompakt tasarım

Birden fazla renk seçeneği, Fitness hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak HIIT ve Yoga dahil olmak üzere 17 profesyonel mod.

Size daha fazla seçenek sunan 100 uzun egzersiz modu. Duşta ve havuzda takılabilir, Yüksek hassasiyetli GPS çipi Dört ana global konumlandırma sistemini destekler, Kandaki Oksijen Seviyesi Ölçümü, 24 saat boyunca uykunuzu izler ve uyurken vücudunuzda neler olduğunu öğrenmenize yardımcı olmak için derin uyku, hafif uyku ve REM* aşamaları hakkında detaylı raporlar sunar. Kalp atış hızınızı günde 24 saat boyunca izleyen yerleşik ve yüksek hassasiyetli PPG sensörü.

Anormal bir kalp atış hızı tespit edildiğinde uyarı gönderir, Stres seviyesini sürekli olarak izleme özelliği, daha iyi bir iş-yaşam dengesi elde etmenize yardımcı olur.

Üç ayrı antrenman modu; nefesinizi daha iyi ayarlamanıza, rahatlamanıza ve stresten arınmanıza yardımcı olur. Aylık regl dönemlerinizi kaydedin ve önceden faydalı hatırlatıcılar alın.

Kalp hızınızı, antrenmanlarınızı, uyku durumunuzu ve diğer sağlık verilerini Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite uygulamasından* görüntüleyerek vücudunuzu daha iyi tanıyın.

Strava* ile veri senkronizasyonunu destekler; böylece antrenman başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. 

Yeni manyetik şarj özelliği sayesinde şarj etmek için dokundurmanız yeterlidir.

10 gün Tipik kullanım modu. 14 saat Sürekli GPS spor modu. 

  • Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Gl Siyah ne kadar?
  • Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Gl Siyah kaç lira?
  • En ucuz Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Gl Siyah nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza