Dreamies Mega Somonlu 180 G Kedi Ödül Maması

Dreamies Mega Somonlu 180 G Kedi Ödül Maması Migros mağazalarında satılmaktadır.

39.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Yetişkin kediler ve 8 haftalıktan büyük yavru kediler için tamamlayıcı mama

Kullanım Önerileri
Yetişkin kediler için, günde 20 parçaya kadar besleyin. Yavru kediler için, günde 6 parçaya kadar besleyin. Ödül maması ile beslediğinizde ana besin miktarını buna göre ayarlayınız.

Net Miktar (g/ml)
180

Menşei
MACARİSTAN

İçindekiler
Bileşenler: tahıllar, bitkisel ve hayvansal yağlar, sebze kaynaklı ürünler, et ve hayvansal yan urunler, balık ve balık yan urunleri (%4 somon içerir), mineraller, sebze protein ekstraktları. Analitik bileşenler (%): protein: 22.0; yağ içeriği: 22.0; inorganik madde: 9.0; ham selüloz: 2.0; enerji: 408 kcal/100 g. Kg Başına Katkı Maddeleri: Antioksidanlar ve Renklendiriciler; Besinsel katkılar: Vitamin A: 1293 IU, Vitamin B0: 9.9 mg, Vitamin B²: 16.9 mg, Vitamin B6: 4.4 mg, Vitamin D³: 143 IU, Vitamin E: 115 mg, Bakır (Bakır (II) sülfat pentahidrat): 6.8 mg, İyot (Potasyum iyodid): 1.7 mg, Mangan (Mangan sülfat, monohidrat): 14.1 mg, Çinko (Çinko sülfat, monohidrat): 70.5 mg

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
MARS GIDA ÜR.TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Dreamies Mega Somonlu 180 G Kedi Ödül Maması ne kadar?
  • Dreamies Mega Somonlu 180 G Kedi Ödül Maması kaç lira?
  • En ucuz Dreamies Mega Somonlu 180 G Kedi Ödül Maması nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.