Xiaomi Mi Bedside 2 Başucu Gece Lambası

Xiaomi Mi Bedside 2 Başucu Gece Lambası Migros mağazalarında satılmaktadır.

899.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Mi Bedside Lamp 2  EU, Daha fazla aydınlık alan | Parlak ve yumuşak ışık | Gece lambası | Akıllı Sesli Kontrol, Geleneksel tasarımların aksine bu ikinci nesil lambada, ışığın lamba gövdesinin tamamından yayılmasını sağlamak için gelişmiş ters döküm ve yardımcı ısı yayılımı tasarımı kullanılır.* Hoş ve sıcak bir atmosfer yaratmak veya odayı günlük kullanım için aydınlatmak amacıyla tüm odanızı yumuşak ışıkla doldurun.400 lümene kadar parlaklık sayesinde lamba, tipik bir yatak odasını kolayca aydınlatabilir.

En düşük parlaklığı sadece 2 lümen olan lamba, huzurla uyumanızı sağlamak için kullanışlı bir gece lambası da olabilir. 2 lümen düzeyindeki en düşük parlaklık, uykunuzu bölmeden zihninizi rahatlatmak için yeterlidir.Rahatça kitabınızı okurken Mi Başucu Lambası 2'nin hafif ışığının keyfini çıkarın ve evinizde rahat hissetmenizi sağlayan sorunsuz bir deneyim için dokunmatik kontrolleri kullanın.

Daha parlak, daha iyi görünen ve kullanımı daha kolay olan daha saf bir aydınlatma deneyimi elde edin.

Çift katmanlı ışık karıştırma teknolojisi ile bir araya gelen birinci sınıf ampul ile doğru tonu ayarlayın.Gece için mükemmel bir atmosfer oluşturmak amacıyla çok renkli ışık eşit şekilde karıştırılır.

Hem Apple HomeKit hem de Mi Home uygulamasına bağlanır.

Diğer akıllı cihazlara bağlanabilir ve hatta Google Asistan veya Amazon Alexa'nız ile kontrol edilebilir. Böylece kişiselleştirilmiş akıllı ev deneyiminize tamamen entegre olur. Olasılıklar yalnızca hayal gücünüzle sınırlıdır.

iPhone, iPad, Apple Watch, Mac bilgisayarlarda Siri ve ev uygulamaları ile kullanılabilir. Basit ve güvenli bir deneyim için tek dokunuşla, seslenerek veya otomasyon yoluyla ürünü kontrol edin 

  • Xiaomi Mi Bedside 2 Başucu Gece Lambası ne kadar?
  • Xiaomi Mi Bedside 2 Başucu Gece Lambası kaç lira?
  • En ucuz Xiaomi Mi Bedside 2 Başucu Gece Lambası nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.