Elidor Serum Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı 400 ml

Elidor Serum Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı 400 ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

59.5 TL
200.0 TL
-140.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Anında Onarıcı Bakım C Vitamini Keratin Seramid Saç Bakımına Etkisi


Hava kirliliği gibi çevresel etmenler, saç tellerinde yıpranmaya sebep olabilir. Saçın hacminin azalması, canlılığını kaybetmesiyle sonuçlanan bu durumun önüne geçmenin yolu, en iyi güçlendirici şampuanı ve saç kremini kullanmaktan geçer. Elidor, etkisini Superblend formülünden alan anında onarıcı serum bakım kremi ile saçlarına eski enerjisini bireylere en pratik çözümü sunuyor. Elidor Superblend Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi; C vitamini, keratin ve seramid içeren formülü ile saçı besleyerek, ipeksi görünümünü yeniden kazandırır. 


Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Anında Onarıcı Bakım C Vitamini Keratin Seramid Bileşenleri Nelerdir?


Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi’nin en önemli bileşeni konumundaki Superblend formülü, özenle seçilmiş bitki özlerini içerir. En etkili anında onarıcı serum bakım kremlerinden biri olan Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi, saçın ihtiyaç duyduğu tüm vitamin, protein ve yağları bünyesinde barındırır. 


Elidor Superblend Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi, seramid ve C vitamini içeren formülüyle elektriklenmenin önüne geçer. Seramid, kepek önleyici şampuanlara benzer etkiyle saç derisinin nemini korumasına yardımcı olur. Keratin ise anında onarıcı serum bakım kreminin tüm olumlu etkilerinin ilk kullanımdan itibaren hissedilebilmesini mümkün kılar.


Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Anında Onarıcı Bakım C Vitamini Keratin Seramid Nasıl Kullanılır?


C vitamini, seramid ve keratin içeren Elidor Superblend Anında Onarıcı Bakım Kremi’ni, şampuan sonrasında ıslak saçın her alanına yedirin. 30 saniye bekledikten sonra durulayın. Daha etkili sonuç elde etmek için bakım kremini, Elidor Anında Onarıcı Saç Bakım Şampuanı ile birlikte kullanabilirsiniz.


  • Elidor Serum Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı 400 ml ne kadar?
  • Elidor Serum Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı 400 ml kaç lira?
  • En ucuz Elidor Serum Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı 400 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.