Elidor Serum Saç Bakım Kremi Güçlü ve Parlak 400 ML

Elidor Serum Saç Bakım Kremi Güçlü ve Parlak 400 ML Migros mağazalarında satılmaktadır.

59.5 TL
-200.0 TL
259.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Keratin 400 ML


Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Keratin Ne İşe Yarar?


Hava kirliliği, saç boyası ve şekillendiriciler derken saçlar bir süre sonra yıpranmaya başlar. Saçların yıpranmasının en önemli nedeni ise nemsizlik ve keratin eksikliğidir. Keratin saçlarda bulunan doğal bir proteindir ve eksikliğinde saçlar canlılığını kaybedebilir. Superblend Serum Bakım Kremi, içeriğinde bulunan keratinle saçlarınıza kaybettiği gücü geri kazandırmayı amaçlar. E vitamini ve macadamia yağı ile zenginleştirilmiş içeriğiyle saçların gün boyu parlak kalmasını destekler. Bakım kremini Superblend kepek şampuanı ile birlikte kullanabilirsiniz. Düzenli kullanımda kepeksiz, canlı ve parlak saçlara kavuşabilirsiniz. 


Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Keratin Nasıl Kullanılır?


Saç telleri, gün içinde maruz kaldığı birçok olumsuz unsur nedeniyle zamanla yıpranır. Yıpranan ve nemsiz kalan saçlarda ise kuruma, kırılma ve koparak dökülme gibi saç problemleri gözlemlenir. Saç bakımında sıklıkla kullanılan macadamia yağı; kalsiyum, vitamin, demir, fosfor ve yağ asitleri içerir. Macadamia yağının güçlü içeriği, saçların onarılmasına ve kaybettiği gücü yeniden kazanmasına yardımcı olur. Saçlarınızın eski parlaklığına ve hacmine kavuşmasını istiyorsanız macadamia yağı, saç bakımındaki en büyük yardımcınız olabilir. Saç bakımında doğanın gücünden ilham alan Elidor’un Superblend formülü saç derisinin ihtiyacı olan bakımı sağlamaya yardımcı olur. Bakım kremini Superblend güçlendirici şampuan ile birlikte kullanarak en iyi sonucu alabilirsiniz. Ürünü saçlarınıza şampuandan sonra ve ortadan uçlara doğru olacak şekilde yeterli miktarda uygulayın. 30 saniye bekleme süresinin ardından bol su ile durulayın. 



Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Keratin Bileşenleri Nelerdir?


Elidor Superblend Serum Bakım Kremi’nin güçlü formülünde E vitamini, keratin ve macadamia yağı bulunur. E vitamini, saçın kaybettiği nemi geri kazandırmaya yardımcıdır. Keratin, incelmiş, kuru ve cansız saçları tekrar eski gücüne kavuşturur. Macadamia yağı ise saçların koparak dökülmelere karşı daha dirençli olmasını sağlar. Superblend Serum Bakım Kremi’nin özel formülü oluşturulurken koparak dökülmeleri ve kırılmaları en aza indirmek hedeflenmiştir. Güçlü formülü sayesinde tüm saç tellerine anında nüfuz eden Serum Bakım Kremi, düzenli kullanıldığında saçları güçlendirerek daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. En iyi sonuç için Elidor saç dökülmesi şampuanı ile birlikte kullanmanız önerilir.


Güvenlik Uyarısı


Ürünün göz ile temas etmesi halinde derhal bol su ile durulayın. 


İçindekiler


Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Dimethicone, Lactic Acid, Sodium Chloride, Gluconolactone, Trehalose, Disodium EDTA, Amodimethicone, Lysine HCl, Sodium Sulfate, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Collagen, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

  • Elidor Serum Saç Bakım Kremi Güçlü ve Parlak 400 ML ne kadar?
  • Elidor Serum Saç Bakım Kremi Güçlü ve Parlak 400 ML kaç lira?
  • En ucuz Elidor Serum Saç Bakım Kremi Güçlü ve Parlak 400 ML nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.