Şölen Milango Moments Vişne Parçacıklı Sütlü Çikolata 76 G

Şölen Milango Moments Vişne Parçacıklı Sütlü Çikolata 76 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

28.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

Şölen Milango’nun en yenilikçi ürünü Moments, Milango çikolatasından gelen eşsiz lezzetinin yanı sıra, göz kamaştıran zarif tasarımı ve benzersiz şekli ile bambaşka bir deneyim sunar. İnce ve kıvrımlı formuyla bugüne kadar bilinen diğer tüm çikolatalardan ayrılır.

Moments’ın zarif paketleri ise, hem kendini özel hissetmek hem de sevdiklerine özel hissettirmek isteyenler için özenle tasarlanmıştır.

Gurme zevkleri olanlara çikolatanın en ince halini sunan Milango Moments’ta, gerçek vişne parçacıkları sütlü çikolatanın nefis tadıyla harmanlandı.

İşletme Kayıt No
TR-27-K-007624

Kullanım Önerileri
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Net Miktar (g/ml)
76

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Sütlü Çikolata (%87) (Şeker, kakao yağı, yağsız süttozu, kakao kitlesi, peyniraltı suyu tozu, süt yağı, fındık, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici) Vişne Parçacığı (%13). Sütlü çikolata min %30 kakao kuru maddesi ve min. %14 süt kuru maddesi içermektedir.

Alerjen Uyarısı
Süt ürünleri ve fındık içerir. Eser miktarda Antepfıstığı, badem, yerfıstığı, ceviz, buğday gluteni, soya lesitini, susam vb. tohum, yumurta ve/ veya ürünleri içerebilir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ŞÖLEN ÇİKOLATA GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Şölen Milango Moments Vişne Parçacıklı Sütlü Çikolata 76 G ne kadar?
  • Şölen Milango Moments Vişne Parçacıklı Sütlü Çikolata 76 G kaç lira?
  • En ucuz Şölen Milango Moments Vişne Parçacıklı Sütlü Çikolata 76 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.