Nescafe Dolce Gusto Americano Kahve 160 G

Nescafe Dolce Gusto Americano Kahve 160 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

124.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Orta derecede kavrulmuş Arabica kahve çekirdekleri ile hazırlanan Nescafe Dolce Gusto Americano kapsüller, lezzetli bir kahve deneyimi sunuyor. Özellikle kahve tiryakilerinin favori içeceklerinden olan Americano, Nescafe'nin benzersiz çekirdekleriyle yeniden hayat buluyor. Dolce Gusto kahve makinelerinde kullanıma uygun olan kapsüller, kolay yoldan benzersiz bir kahve deneyimi yaşatıyor.

İçerisinde 16 kapsül içeren ürün, 16 bardak Americano keyfi vadediyor. Hava almayacak şekilde paketlenen bu kapsüller, kahveyi taze tutmaya yardımcı oluyor. Böylece kahve, çekildiği ilk günkü tazeliğini koruyor. Bu lezzetli kahveyi elde edebilmek için kapsülü makineye takıp tuşa basmak yeterli oluyor. Belirli bir basınç ile kapsüldeki kahveyi kullanan Dolce Gusto kahve makineleri, size benzersiz bir kahve deneyimi sunmayı başarıyor.

 

Net Miktar (g/ml)
16000

Menşei
İNGİLTERE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Nescafe Dolce Gusto Americano Kahve 160 G ne kadar?
  • Nescafe Dolce Gusto Americano Kahve 160 G kaç lira?
  • En ucuz Nescafe Dolce Gusto Americano Kahve 160 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.