Ludita Gözenek Siyah Nokta ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Serum 30 ml (Niacinamide 10% + Zinc Pca1%)

Ludita Gözenek Siyah Nokta ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Serum 30 ml (Niacinamide 10% + Zinc Pca1%) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

179.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

• İçeriğindeki Niacinamide ve Zinc PCA sayesinde gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildin gözenekli görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
• Glikolik, Laktik ve Salisilik asit içeriği cilde daha pürüzsüz bir görünüm vermede etkilidir.
• Tüm Ludita ürünleri; parfüm, paraben, SLS içermez. Hayvanları üzerinde test edilmemiştir.

Neden Ludita Cilt Yağı Dengeleyici ve Leke Karşıtı Serum?
• Bu güçlü serum lekeleri, genişlemiş gözenekleri ve eşit olmayan cilt tonlarıyla mücadele etmek için mükemmeldir.
• Niacinamide (B3 vitamini) %10 + ZINC PCA %1 + BHA %1 içeren cilt lekeleri ve tıkanıklık görünümünü azaltmak için dermatologlar tarafından geliştirilen bu serum;
% 10'luk yüksek bir Niacinamide konsantrasyonu, sebum aktivitesinin görünür yönlerini dengelemek için %1 oranda ZINC PCA formülde desteklenir. Ayrıca içeriğindeki %1’lik BHA Cilt üzerinde ölü yüzey hücrelerinin temizlenmesinde ve yağlanmaya bağlı cilt problemlerinin giderilmesinde kullanılır.

Kullanım Talimatı
Temizlenmiş yüz bölgesine 3’er damla uygulayarak parmak uçlarınız ile dairesel hareketlerle cilde bastırmadan hafifçe uygulayınız. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa tekrarlayınız.

İçerik
Aqua, Salix Alba Bark Water, Niacinamide, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium PCA, Isopropyl Alcohol, Glycolic Acid, Zinc PCA, Lactic Acid, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Chlorphenesin.

  • Ludita Gözenek Siyah Nokta ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Serum 30 ml (Niacinamide 10% + Zinc Pca1%) ne kadar?
  • Ludita Gözenek Siyah Nokta ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Serum 30 ml (Niacinamide 10% + Zinc Pca1%) kaç lira?
  • En ucuz Ludita Gözenek Siyah Nokta ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Serum 30 ml (Niacinamide 10% + Zinc Pca1%) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.