Pronto Klasik Mobilya Spreyi 300 ml

Pronto Klasik Mobilya Spreyi 300 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

80.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Pronto Mobilya Spreyi Klasik, tozu veya parmak izlerini yok ederek yağlı kalıntı bırakmayan, koruyucu özellikte cilalı bir tabaka oluşturarak sırlı sert yüzeylerin daha iyi görünmesini sağlar. Sert yüzeylere zarif bir güzellik katar ve koruma sağlar. Pronto mobilya spreyi; ahşap, deri, granit, paslanmaz çelik, laminant ve kuvars gibi farklı tipteki cilalı, sırlı yüzeylere kolayca ve hızlıca parlaklık kazandırmanızı sağlar. Evinizi aydınlatacak göz alıcı bir pırıltı ve ferahlatıcı bir parfüm kokusu bırakır.

NASIL KULLANILIR?

Üç adımda kolay temizlik
1) Çalkalayın.
2) Püskürtün.
3) Bezle silin.

En iyi sonucu almak için bir beze püskürtün veya kutuyu dik tutarak temizlenecek yüzeye 15-20 cm uzaktan püskürtün. Tüm cilalı, sırlı yüzeylerde güvenle kullanılabilir.

NEREDE KULLANILIR?
Granit (Sırlı), Zemin Harici Laminant Yüzeyler, Deri, Mermer (Sırlı), Plastik, Paslanmaz Çelik, Ahşap (Sırlı) ve Kuvars.

GÜVENLİK TALİMATLARI

DİKKAT: Kutuyu delmeyin veya yakmayın. Isıya veya 50/120 Derece F üzeri sıcaklıklara maruz bırakmayın. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Yer döşemelerine püskürtmeyin; zeminler için uygun bir Pronto ürünü kullanın.

  • Pronto Klasik Mobilya Spreyi 300 ml ne kadar?
  • Pronto Klasik Mobilya Spreyi 300 ml kaç lira?
  • En ucuz Pronto Klasik Mobilya Spreyi 300 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.