Sheba Delikatesse Jöleli Ton Balıklı Yaş Mama 85 G

Sheba Delikatesse Jöleli Ton Balıklı Yaş Mama 85 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

15.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

Yetişkin kediler için, ihtiyaç duyduğu bütün besin maddelerini içeren, hızlı ve dengeli bir gelişme sağlamanın yanı sıra kolay sindirilebilir, kedi maması.

İçerdiği kalsiyum kemik ve diş yapılanmasına, protein ise güçlü bir kas gelişimine yardımcıdır.

Tazeliğini koruyan aliminyum folyo poşet içerisinde, tek kullanımlıktır.

Kullanım Önerileri
Mama değiştirdiğinizde geçiş dönemini göz önünde bulundurunuz, kedinizin ihtiyacına göre mamayı öğünlere bölünüz ve miktarını ayarlayınız. Besleme talimatı için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizi arayabilirsiniz. Yanında mutlaka taze içme suyu bulundurunuz. Oda sıcaklığında servis ediniz, artan kısmı 2 güne kadar soğukta saklayabilirsiniz. En uygun ambalaj üzerinde belirtilen tarihten önce kullanılmalıdır, parti numarası, fabrika tanımlama numarası: paketin arkasına bakınız.

Net Miktar (g/ml)
85

Menşei
LİTVANYA

İçindekiler
Bileşenler: et ve hayvansal yan urunler (%38, %94?ü doğal), balık ve balık yan urunleri (%100?ü doğal*, %4 ton balığı içerir), mineraller, çeşitli şekerler. *doğal içerikler. Analitik bileşenler (%): protein: 7.7; yağ içeriği: 4.8; inorganik madde: 1.7; ham selüloz: 0.30; nem: 85.0 Kg Başına Katkı Maddeleri: Besinsel katkılar: Bakır (Bakır (II) sülfat pentahidrat): 1.2 mg, İyot (Kalsiyum iyodat, anhidre): 0.32 mg, Demir (Demir(II) sülfat monohidrat): 15.8 mg, Mangan (Mangan sülfat, monohidrat): 3.2 mg, Çinko (Çinko sülfat, monohidrat): 14.8 mg / Teknolojik katkılar: Çin tarçını zamkı (1 E 499): 1336 mg

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
MARS GIDA ÜR.TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Sheba Delikatesse Jöleli Ton Balıklı Yaş Mama 85 G ne kadar?
  • Sheba Delikatesse Jöleli Ton Balıklı Yaş Mama 85 G kaç lira?
  • En ucuz Sheba Delikatesse Jöleli Ton Balıklı Yaş Mama 85 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.