Usta Dönerci Fırsat Kodu

Usta Dönerci Fırsat Kodu Migros mağazalarında satılmaktadır.

2.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

Fırsat kodu, 1 Ocak – 31 Ocak tarihleri arasında 2 TL’ye satılacaktır. Usta Dönerci’de sizlere özel Tombik Et Döner, 6’lı Soğan Halkası, Orta Boy Patates, Orta Boy Coca-Cola Migros menüsü, Restoran serviste 60 TL! (Tıkla Gelsin paket serviste 65 TL!) Alacağınız kodu 15 Şubat 2023 tarihine kadar havalimanı ve mobil restoranlar hariç tüm Türkiye Usta Dönerci restoranlarında ve Tıkla Gelsin paket servisinde kullanılabilirsiniz. Detaylı bilgi için: migros.com.tr

Migros Sanal Market’ten satın alınan PNR Kodu, fatura basıldıktan sonra, Siparişlerim ekranında siparişin detay sayfasında yer alan Teslimat Formu ekranında gözükecektir. PNR Kodunun son kullanma tarihi Teslimat Formu ekranında gözükmektedir. PNR Kod iade edilemez. İptal edilen siparişlerde PNR kod geçerli değildir.

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
???????????????????

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Usta Dönerci Fırsat Kodu ne kadar?
  • Usta Dönerci Fırsat Kodu kaç lira?
  • En ucuz Usta Dönerci Fırsat Kodu nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.