Hipp 2 Organik Keçi Sütü Bazlı Devam Sütü 400 G

Hipp 2 Organik Keçi Sütü Bazlı Devam Sütü 400 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

199.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Anne sütü bebeğiniz için en iyi besin kaynağıdır. Bu ürün anne sütünün yetersiz kaldığı veya hiç verilemediği durumlarda doktor kontrolünde verilmelidir.

•400 gr

•6. aydan itibaren kullanıma uygundur

•Tamamen organik süt kullanılarak üretilmiştir.

•Karbonhidrat kaynağı olarak sadece laktoz içerir.

•D,E,C,B2 vitaminleri kaynağıdır.

•Yüksek K vitamini içerir.

•Biotin ve iyot içerir.

Kullanım Önerileri
İçme suyunu kaynatın ve yaklaşık 40 °-50 °C?ye kadar soğuması için bekletin. Hazırladığınız sudan, önerilen miktarda (bknz. Beslenme tablosu) biberona koyun. Ölçeği formül ile doldurarak fazlasını bıçakla sıyırın. Önerilen toz miktarını (bknz. Beslenme tablosu) biberona koyun. Biberonu kapatıp, kuvvetlice çalkalayın İçilebilir sıcaklığa ( yaklaşık 37°C ) gelene kadar soğutun. Sıcaklığı kontrol edin.

Net Miktar (g/ml)
400

Menşei
ALMANYA

İçindekiler
Yağsız keçi sütü *, laktoz *, bitkisel yağlar* (palmiye çekirdeği yağı*,düşük erusik asitli kolza yağı*, ayçiçek yağı*), yağsız keçi sütü tozu*, laktozdan* galakto-oligo sakkaritler, kalsiyum karbonat, balık yağı , potasyum sitrat, C vitamini (sodyum L-askorbat, L-askorbil 6-palmitat), sodyum sitrat, demir sülfat, L-tirozin, L-triptofan, L-sistin, magnezyum karbonat, çinko sülfat, bakır sülfat, niasin (nikotinamid), E vitamini (DL- alfa tokoferil asetat), pantotenik asit (D-pantotenat, kalsiyum), A vitamini (retinil asetat), B1 vitamini (tiamin hidroklorür),B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), manganez sülfat, folik asit, sodyum selenit, K Vitamini (tomenadion), potasyum iyodat, D vitamini (kolekalsiferol), D-biotin, B12 vitamini (siyanokobalamin).* organik tarım metodu ile üretilmiştir.

Alerjen Uyarısı
Yağsız keçi sütü *, laktoz *, yağsız keçi sütü tozu*, laktozdan* balık yağı

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
HİPP DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.İSTANBUL ŞUBESİ

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Hipp 2 Organik Keçi Sütü Bazlı Devam Sütü 400 G ne kadar?
  • Hipp 2 Organik Keçi Sütü Bazlı Devam Sütü 400 G kaç lira?
  • En ucuz Hipp 2 Organik Keçi Sütü Bazlı Devam Sütü 400 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.