Aptamil Devam Sütü 4 1200 G + 800 G

Aptamil Devam Sütü 4 1200 G + 800 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

639.9 TL
7000.0 TL
-6360.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Aptamil Bebek, Devam ve Çocuk Devam Sütleri patentli gelişmiş içeriği ve yeni paketi ile raflarda yerini alacak. 40 yıldır, anne sütünü 400 kişilik bilim insanı ile araştırıyoruz. Bu uzmanlıkla, bebekler için Avrupa patentli Pronutra-Advance karışımını içeren Aptamil Bebek, Devam ve Çocuk Devam Sütleri’ni geliştirdik. Ürün, bebeklerin özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilmiştir.

Kullanım Önerileri
Kaynatılmış, ılıtılmış suyun beslenme tablosunda belirtilen miktarını biberona doldurunuz.Biberonun içine beslenme tablosunda belirtilen miktarda Aptamil koyunuz. Biberonun ağzını kapatınız ve 10 saniye boyunca yukarı aşağı kuvvetlice çalkalayınız

Net Miktar (g/ml)
2000

Menşei
POLONYA

İçindekiler
Laktoz (Sütten), Bitkisel yağlar (Palm, Hindistan cevizi, Kanola, Ayçiçek, Yüksek oleik asitli ayçiçek), Yağsız süt, Demineralize peyniraltı suyu (Sütten), Galakto-oligosakkarit (Sütten), Peynir altı suyu konsantresi (Sütten), Frukto-oligosakkarit, Kalsiyum fosfat, Balık yağı, Peynir altı suyu proteini (Sütten), Potasyum klorür, Potasyum sitrat, Ortofosforik asidin magnezyum tuzları, Kalsiyum karbonat, Kolin klorür, Sodyum sitrat, L-Askorbik asit, Emülgatör (Soya lesitini), Sodyum klorür,Taurin, İnositol, Magnezyum klorür, Ferroz sülfat, L-Triptofan, Sodyum L-Askorbat, L-Karnitin, Çinko sülfat, Sitidin 5- monofosforik asit, Üridin 5- fosforik asitin sodyum tuzları, Antioksidan (L-askorbilpalmitat), Adenosin 5- fosforik asit, Inosin 5- fosforik asitin sodyum tuzları, Nikotinamid, Kalsiyum D-Pantotenat, DL-alfa-tokoferil asetat, Guanosin 5- fosforik asitin sodyum tuzları, Bakır sülfat, DL-alfa-tokoferol, Retinil palmitat, Riboflavin, Tiamin hidroklorür, Piridoksin hidroklorür, Potasyum iyodür, Pteroilmonoglutamik asit, Manganez sülfat, Fitomenadion, Sodyum selenit, Kolekalsiferol, D-Biotin, Siyanokobalamin*Prebiyotik bileşen tüketiminin günde 8 gramı aşmaması gerekmektedir.*Fermantasyon teknolojisi ile üretilmiştir.

Alerjen Uyarısı
Laktoz (Sütten), Demineralize Peyniraltı Suyu Tozu (Sütten), Yağsız Süt Tozu, Galakto-oligosakkarit (Sütten), Peyniraltı Suyu Protein Konsantresi (Sütten), Balık Yağı, Soya Lesitini

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NUMİL GIDA ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Aptamil Devam Sütü 4 1200 G + 800 G ne kadar?
  • Aptamil Devam Sütü 4 1200 G + 800 G kaç lira?
  • En ucuz Aptamil Devam Sütü 4 1200 G + 800 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.