Nestle Damak Gece Antep Fıstıklı Bitter Çikolata 60 G

Nestle Damak Gece Antep Fıstıklı Bitter Çikolata 60 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

24.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

• Bitter çikolata ile fıstığın efsanevi aşkı, Nestlé® Damak®

• Eşsiz %55 kakaolu bitter çikolatası ile özenle seçilmiş bütün antep fıstıkların mükemmel uyumu 

• Kendinize veya sevdiklerinize bi’ Damak güzellik yapmanın en güzel yolu

• 1933’den beri nesilllerin ortak çikolatası 

• Fıstığımız Bol Olsun projesi ile Antep Fıstığı üretiminde kalite ve verime destek

• Kendinizi başka bi’ Damak çeşidi ile ödüllendirmeye ne dersiniz? Eşsiz sütlü çikolatası ile Damak , ipeksi beyaz çikolatası ile Damak'ı hemen deneyin!

1933 yılından beri Nestlé® Damak®, eşsiz çikolata ile lezzetli bütün Antep fıstıklarının mükemmel uyumu; çikolata ile fıstığın efsanevi aşk hikayesidir. Türkiye’nin lezzetli antep fıstıkları Damak uzmanlığında mükemmel çikolatası ile eşsiz bir uyum içerisinde buluşur ve her parçada aynı eşsiz lezzet ile bu aşka sizi de ortak eder. 

Özel bir gün olsun ya da olmasın, sevdiğiniz birine sizin için ne kadar önemli olduğunu göstermek istediğinizde ya da kendinizi biraz olsun şımartma ihtiyacı hissettiğinizde #biDamakgüzellik o anı güzelleştirir. 

NESTLÉ® Damak® olarak aşkla bağlı olduğumuz antep fıstıklarına verdiğimiz değeri gösteriyoruz. 2011 yılından beri TEMA Vakfı işbirliği ile yürüttüğümüz "Fıstığımız Bol Olsun" projesi ile Türkiye için önemli bir tarımsal değere sahip olan Antep fıstığı üretiminde verimi artırarak sürdürülebilir bir üretimle bölge çiftçisinin ekonomik refahına katkı sağlıyoruz. 

Nestlé® Damak®, hem kendine, hem sevdiklerine bir güzellik yapmak isteyenlerin çikolatasıdır. Özenle seçilmiş antep fıstıklarını, çikolata uzmanlığı ile birleştiren Damak’ın nesiller boyunca sevilen orijinal tadından vazgeçemeyenler için Nestlé Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata, bitter çikolata lezzetine doyamayanlar için %55 kakaolu Nestlé Damak Gece Antep Fıstıklı Bitter Çikolata, beyaz çikolatanın büyüsüne kapılanlar için ise Nestlé Damak İnci Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata’yı çikolataseverlerle buluşturuyor.

Saklama Önerisi: Kuru ve serin bir yerde saklayınız.



İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Kullanım Önerileri
16 ? 22°C?de muhafaza ediniz.

Net Miktar (g/ml)
60

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Kakao kitlesi, şeker, antep fıstığı (%15), kakao yağı, yağı azaltılmış kakao tozu, süt yağı, emülgatör (ayçiçek lesitini), doğal aroma verici.

Alerjen Uyarısı
Fındık, badem ve buğday içerebilir

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Nestle Damak Gece Antep Fıstıklı Bitter Çikolata 60 G ne kadar?
  • Nestle Damak Gece Antep Fıstıklı Bitter Çikolata 60 G kaç lira?
  • En ucuz Nestle Damak Gece Antep Fıstıklı Bitter Çikolata 60 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.