Knorr Çabuk Mac & Cheese Peynirli Makarna 212G

Knorr Çabuk Mac & Cheese Peynirli Makarna 212G Migros mağazalarında satılmaktadır.

26.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Yoğun bir günün sonunda eve geldiğinde bir de “ne yesem?” diye düşünmekten, yemek yapmaya enerji bulamayıp akşam yemeğini yüksek fiyatlı restoranlardan söylemekten sıkıldın mı? O zaman Knorr Çabuk ailesinin yepyeni üyesiyle tanışmanın tam zamanı. İşte karşında Knorr Çabuk Mac and Cheese Gülümseten Peynirli Makarna! Knorr Şefleri tarafından özel olarak geliştirilen bu pratik ve eşsiz lezzet sadece 10 dakikada hazırlanır, tadı damağında kalır.


Şimdiye kadar yediğin tüm peynirli makarnaları unut! Gurmelerin ağzına layık Knorr Çabuk Mac and Cheese hem hızlıca hazırlanır hem de benzersiz lezzetiyle günün her anında yüzünü gülümsetir. Knorr’dan lezzet garantili Mac and Cheese’i hazırlamak çok kolay. Haydi başlayalım!


Knorr Çabuk Mac and Cheese Gülümseten Peynirli Makarna özel peynir sosu ile birlikte gelir. Makarnayı 7-8 dakika boyunca 1 çay kaşığı tuz ekleyip suda haşladıktan sonra yapman gereken tek şey süzdüğün makarnaya Knorr Mac and Cheese sos karışımı, 1 su bardağı süt ve 1 yemek kaşığı margarin ya da tereyağı ekleyip tüm malzemeler eşit dağılana dek kısık ateşte pişirmek. Sonra Knorr Mac and Cheese’i afiyetle yiyebilirsin. 10 dakikada servise hazır hâle gelen Knorr Çabuk Mac and Cheese Knorr güvenceli lezzetiyle herkesi gülümsetecek, en çok da seni!


Özellikleri:

• Yalnızca 10 dakika içinde hazırlanır.

• Hem pratik hem de lezzetlidir.

• İçinde makarna ve Knorr Mac and Cheese sos karışımı ile birlikte gelir.

• Servise hazır hale getirmek için 2 malzeme (süt ve margarin/tereyağı) eklemek gerekmektedir.

• Gurmelere layık lezzeti ekonomik şekilde sofranıza getirir. 

İşletme Kayıt No
TR-54-K-012681

Kullanım Önerileri
1. Bir tencerede yeterli miktarda su kaynatıp içine 1 çay kaşığı(4 gr) tuz ilave edelim ve kaynar suyun üzerine makarnayı ekleyip 7-8 dakika pişirelim. 2. Haşlanan makarnayı bir süzgeç yardımıyla süz ve tencereye geri aktar. 3. Tenceredeki makarnanın üzerine Knorr Mac Cheese toz karışımını , 1 su bardağı (200 ml) sütü ve 1 yemek kaşığı (25 gr) margarin/tereyağ ilave et, ocağın altını kısık ateşte aç. 4. Tüm malzemeler her yerine eşit dağılıncaya kadar pişirme işlemine devam et.

Net Miktar (g/ml)
212

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Makarna (durum buğdayı(gluten),su)(80%), peynir tozu(6,6%), kavrulmuş un (buğday (gluten)unu, bitkisel yağ(palm)), nişasta, yağ tozu((bitkisel yağ (ayçiçek),süt proteini), laktoz(süt şekeri)), mineral tuzu(potasyum), iyotlu tuz, maya özütü, peyniraltı suyu tozu(süt ürünü),aroma vericiler (süt ürünü), süt tozu, renklendiriciler (karotenler, paprika özütü), bitkisel yağ (palm),sarımsak, kırmızı biber tozu, karabiber, şeker, zerdeçal.

Alerjen Uyarısı
İz miktarda yumurta, hardal, soya, antep fıstığı, kereviz , fındık, badem ve susam içerebilir.Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Knorr Çabuk Mac & Cheese Peynirli Makarna 212G ne kadar?
  • Knorr Çabuk Mac & Cheese Peynirli Makarna 212G kaç lira?
  • En ucuz Knorr Çabuk Mac & Cheese Peynirli Makarna 212G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.