Elidor Güçlü Parlak Saçlar Şampuan 500 ml + Saç Kremi 200 ml

Elidor Güçlü Parlak Saçlar Şampuan 500 ml + Saç Kremi 200 ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

64.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Kolajen 500 ML

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Kolajen Ne İşe Yarar?

Güçlü ve parlak saçlar için özel olarak geliştirilen Elidor kepek şampuanı, gücünü E vitamini ve makademya yağından alır. Superblend formülü sayesinde saça gücünü geri kazandırırken saç tellerinin parlak ve ışıltılı görünmesine katkıda bulunur. Bu güçlendirici şampuan, içinde bulunan vitamin ve minerallere ek olarak bitkisel yağlarla da saç tellerinin kuvvetlenmesini sağlar.*

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Kolajen Nasıl Kullanılır?

Özellikle çeşitli nedenlerle yıpranan ve gücünü kaybeden saç telleri üzerinde etkili olan Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı saçları ve saç derisini besler. Saçın gücünü geri kazanmasına yardımcı olur. Yumuşak ve ışıltılı saçlar için kullanılan saç dökülmesi şampuanı, saç tellerini güçlendirmek isteyen herkese hitap eder. Günlük düzenli kullanımla saçların 5 kata kadar daha güçlü olmasına ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur.* Ürünü yeterli miktarda alın ve saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. Ardından bol su ile durulayın.

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Güçlü ve Parlak E Vitamini Makademya Yağı Kolajen Bileşenleri Nelerdir?

Makademya yağı, E vitamini ve kolajen içeren parlak saçlar için şampuan, saçın dipten uca kadar güçlenmesine yardımcı olur. E vitamin şampuan saçların yumuşak yapısını sonraki yıkamaya kadar korurken, Makademya yağı saçın gün boyu göz alıcı bir parlaklıkta kalmasını sağlar. Saçlar için önemli proteinlerden biri olan kolajen ise saç tellerinin çok daha kalın, gür ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunur.

Güvenlik Uyarıları

Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında ürünü bol su ile durulayın.

*Düzenli kullanımda etkilidir.

Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Güçlü ve Parlak 200 ML

Superblend formülüyle saçlarına güç ve parlaklık veren yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?

Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri, protein ve vitamin içeren özel formülleri ve içeriklerinde özenle seçilmiş bitki özleriyle saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor.

Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi ile saçların da senin kadar güçlü ve parlak!

Hep güçlü, hep ışıl ışıl saçlarım olsun kim istemez. Yeni Elidor ile bu mümkün. Yeni Elidor Superblend Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi ile saçların daima güçlü ve göz alıcı olacak. Elidor saç bakım kremi, formülündeki güçlü vitaminler içeren yağlarla saçını besler ve parlak bir görünüm vermeye yardımcı olur. İçeriğindeki, saçı yumuşacık yapmasıyla bilinen makademya yağı ve keratin, saçı kalın ve gür göstermesiyle bilinen kolajen içerir. Ağırlaştırmayan ve hızlı durulanan formülüyle saçlarını 5 kata kadar* güçlendirir ve saça gün boyu göz alıcı parlaklık kazandırır.

Sen de kendi yolunda hızla ilerlerken saçların da senin kadar güçlü olsun istiyorsan makademiya yağı, keratin ve kolajen içeren yeni Superblend Güçlü ve Parlak Serum Bakım kremini mutlaka dene! Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan ile birlikte kullan, saçların daha güçlü ve parlak olsun!

  • Elidor Güçlü Parlak Saçlar Şampuan 500 ml + Saç Kremi 200 ml ne kadar?
  • Elidor Güçlü Parlak Saçlar Şampuan 500 ml + Saç Kremi 200 ml kaç lira?
  • En ucuz Elidor Güçlü Parlak Saçlar Şampuan 500 ml + Saç Kremi 200 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.