Migros Parça Somon Füme 100 G

Migros Parça Somon Füme 100 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

34.95 TL


Migros online mağazasından Satın al

Migros parça somon füme, soğuk sularda yaşayan Norveç somonun lezzetini sofralarınıza taşıyor. Geleneksel yöntemlerle tütsülenerek fümelenen Norveç somonu, hafif ve lezzetli dokusu ile aperatif tabaklarını zenginleştiriyor. Migros parça somon füme ile lezzetli menüler hazırlayabilirsiniz.

Migros parça somon füme, temizlenip ayıklandıktan sonra odun ateşinde geleneksel yöntemler ile tütsüleniyor. Tütsülenme işlemi biten balıklar, daha sonra kurutularak füme işlemi tamamlanarak paketleniyor. 

Fümeleme işleminin açığa çıkardığı kuvvetli aroma ile lezzetine lezzet katan Migros parça somon füme, balıklı menüler ile olduğu kadar salatalar ile de tüketiliyor. Siz de farklı salata tarifleri deneyebilir, somon fümeyi hafif atıştırmalıklar hazırlamak için kullanabilirsiniz. 

Bu Ürünün Ambalajı Geri Dönüşebilir Materyallerden Üretilmiştir.

Net Miktar (g/ml)
100

Menşei
NORVEÇ

İçindekiler
Somon Balığı, Tuz ve Doğal Odun Dumanı

Alerjen Uyarısı
Somon balığı

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
LERÖY TURKEY SU ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Migros Parça Somon Füme 100 G ne kadar?
  • Migros Parça Somon Füme 100 G kaç lira?
  • En ucuz Migros Parça Somon Füme 100 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.