Lipton Chai Tea Latte Tekli 18 G

Lipton Chai Tea Latte Tekli 18 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

5.75 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
TR-34-K-151221

Kullanım Önerileri
1) Paket içeriğini kupanıza dökün. 2) Üzerine 180 ml taze kaynamış su ekleyin ve karıştırın. 3) Chai Tea Latteniz hazır, afiyet olsun. Kullanım önerisi: Daha sütlü bir tat için su yerine kaynamış sıcak süt ile hazırlayabilirsiniz.

Net Miktar (g/ml)
18

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Şeker, glikoz şurubu, yağsız süt tozu (%12), tam hidrojenize bitkisel yağ (hindistan cevizi), modifiye nişasta (tapiyoka), maltodekstrin, çay ekstratı (%2,5), kıvam artırıcı (karragenan), aroma verici, tarçın (%0,5), zencefil (%0,1), tatlandırıcı (sukraloz), stabilazörler (dipotasyum fosfat, sodyum polifosfat), süt proteini, tuz, emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), topaklanmayı önleyici (silikon dioksit), renklendirici (karotenler).

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Lipton Chai Tea Latte Tekli 18 G ne kadar?
  • Lipton Chai Tea Latte Tekli 18 G kaç lira?
  • En ucuz Lipton Chai Tea Latte Tekli 18 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.