Oral-B Genius X White New

Oral-B Genius X White New Migros mağazalarında satılmaktadır.

3219.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Oral-B Genius X, hareket sensörleri ile donatılmış olup, fırçalama tarzınızı tanımak ve her gün en iyi sonuçları elde etmek için size rehberlik sunmak üzere yapay zeka ile güçlendirilmiştir. Daha üstün bir temizlik ve daha sağlıklı diş etleri için diş hekiminizin tavsiye ettiği şekilde dişlerinizi fırçalamanız şimdi çok daha kolay. Muhteşem bir şekilde geliştirilmiş olan bu diş fırçası, nazik diş etlerinizi koruyup ileride sorun çıkmasını engellemeye yardımcı olur: Çığır açan yeni Diş Eti Koruma teknolojisi, 360 SmartRing ve Basınç Kontrol özelliklerinin birleşimi, daha nazik bir fırçalama için dişlerinizi çok sert fırçaladığınızda hızı azaltır ve nereyi fırçalamanız gerektiğini söyler. Son, ancak bir o kadar önemli olarak, tek şarj ile 2 haftayı aşkın bir süreyle dayanan bir lityum iyon pille sunulur. Oral-B Genius X ile diş fırçalamada yanlış yapmazsınız. Tek bir noktayı bile atlamamanız için fırçalama tarzınızı canlı olarak analiz edip size kılavuz olan yapay zeka ile profesyonel olarak temi̇zlenmi̇ş ve daha sağlikli di̇ş etl Oral-B Genius X kullanan kişilerin %82'sinden fazlası 6-8 hafta sonra ağız sağlığında gözle görülür bir iyileşme yaşadı 6 görünür firçalama modu: günlük temizleme, profesyonel temizleme, hassas, beyazlatma, diş eti bakımı ve dil temizleme Di̇ş etleri̇ni̇zi̇ ko Diş Eti Basınç Kontrolü, çok sert fırçalamanız durumunda otomatik olarak fırçalama hızını düşürür ve görsel olarak sizi uyarır İçindekiler: 2 dakika zamanlayıcılı 1 beyaz gövde, 2 haftalık şarj ömrüyle lityum iyon pil, 1 şarj cihazı, 1 diş fırçası bağlığı Dünya çapında diş hekimlerinin kullandığı 1 numaralı diş fırçası olan Oral-B’yi seçin 30 gün deneme süresi i̇le

Kullanım Önerileri
/ZamanKoçlugu:Dis hekimlerinintavsiye ettigi 2 dakika süreyle disfırçalamanızı saglar. Sarj edilebilir disfırçasıSmartGuide-ayrıkablosuz,sugeçirmez2dakikalık süre ölçerve agzınızıntüm4bölgesinidüzgünbir sekilde fırçalamanıziçinkadrankılavuzu.

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
ALMANYA

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
PROCTER & GAMBLE TÜKETİM MALLARI SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Oral-B Genius X White New ne kadar?
  • Oral-B Genius X White New kaç lira?
  • En ucuz Oral-B Genius X White New nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.