Bestpet Ton Balıklı&Hamsili Yetişkin Kedi Pouch 85 G

Bestpet Ton Balıklı&Hamsili Yetişkin Kedi Pouch 85 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

11.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
aTR-4100081

Kullanım Önerileri
Önerilen günlük miktar beslenme tablosunda belirtilmiştir.Her zaman bir kase taze su verin ve oda sıcaklığında servis edin. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın. Son kullanma tarihi ve lot numarası için kapaktaki koda bakınız.

Net Miktar (g/ml)
85

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
TR l JÖLE İÇERİSİNDE TON BALIĞI VE HAMSİ İÇERİK: Et ve hayvansal ürünler , balık ve balık ürünleri (Hamsi %4, Ton Balığı %4), bitkisel ürünler, mineraller ve Taurin. Renklendirici ve koruyucu madde içermez. ANALİTİK BİLEŞENLER: Protein % 9.0, yağ içeriği% 5.0, ham kül% 2.0, ham lif% 0.1, nem% 82.0 KG BESİNSEL TAKVİYELER: A Vitamini 2000 IU / kg D3 Vitamini 200 IU/kg, E Vitamini 20 IU / kg, B vitamini kompleksi 15.51 mg / kg Çinko (çinko sülfat monosit) 10.0 mg / kg, Manganez (manganez sülfat) 5.0 mg / kg, selenyum (sodyum selenit) 0.03 mg / kg, taurin 500 mg / kg. TEKNOLOJİK KATKILAR: Çin tarçını sakızı 4800 mg / kg.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ATAK EVCİL HAYVAN MAMALARI SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Bestpet Ton Balıklı&Hamsili Yetişkin Kedi Pouch 85 G ne kadar?
  • Bestpet Ton Balıklı&Hamsili Yetişkin Kedi Pouch 85 G kaç lira?
  • En ucuz Bestpet Ton Balıklı&Hamsili Yetişkin Kedi Pouch 85 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.