Dove Kadın Roll On Deodorant Original 1/4 Nemlendirici Krem Etkili 50 ml

Dove Kadın Roll On Deodorant Original 1/4 Nemlendirici Krem Etkili 50 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

98.0 TL
-33.5 TL
131.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

%100 doğal bakım yağı içeren Dove Original ter kokusu ve ıslaklık önleyici deodorant 48 saat koruma sağlar.

Antiperspirant korumasından ödün vermeden cildinizi rahatlatan ve nemlendiren en iyi ter kokusu önleyici Dove deodorantları arasında yerini alan Original Roll On temiz kokusu ile sizi cezbeder. Dove ürünleri arasında en etkili deodorantlardan biri olan Dove roll on deodorant, ter kokusuna ve ıslaklığa karşı etkili korumanın yanı sıra kalıcı tazelik hissi sunar.

Dove Original Roll On Deodorant, %100 doğal bakım yağı içeren 1/4 nemlendirici krem içerir. Alkol içermeyen yumuşak formülü sayesinde de teninize ipeksi bir dokunuş sağlar.

Dove Deodorant ürünleri arasında sizin için en uygun, en etkili ve en iyi deodorantların başında gelen Dove Original Roll On, etkili formülü ve içeriğindeki bileşenler sayesinde koltuk altlarınıza ihtiyaç duyduğunuz bakımı yapmanızı sağlar.

Cilt sağlığını düşünerek cildi tahriş etmeyen, ter kokusu ve ıslaklık önleyici olan Dove deodorant etkili koruma sağlar. Ayrıca cildinize karşı son derece naziktir. Bu sayede koltuk altınız için endişelenmekten kurtulabilir, gün boyu uzun süre kalıcı tazelik ve ferahlık hissini yaşayabilirsiniz.

Dove stick ve roll on deodorantlar zengin içeriği ve yaptığı bakım sayesinde Dove deodorant fiyatları arasında size uygun bir alternatif sunmaktadır.

Gün boyu ferah ve temiz bir cilt hissi verir. Günlük kullanıma uygundur. Cilt uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.

Sıkça Sorulan Sorular

Dove Original Roll On Deodorant terlemeyi önler mi?
Dove Original Roll On Deodorant ter kokusu ve terden kaynaklı ıslaklığı 48 saat boyunca önler. Bu sayede koltuk altınız için endişelenmeden gün boyu kalıcı tazelik ve ferahlık hissini yaşayabilirsiniz.

Dove Original Roll On Deodorant nasıl kullanılır?
Dove Original Roll On Deodorantın alt kısmını döndürerek ürünü çıkarın ve temizlenmiş olan kuru koltuk altlarına eşit şekilde uygulayın. Her koltuk altına iki üç defa sürerek cildinizde nazikçe kaydırın.

Dove Original Roll On Deodorant göze kaçarsa ne olur?
Dove Original Roll On Deodorant göze kaçtığı takdirde göz bol su ile yıkanmalıdır. Gerekirse hemen doktorunuza veya en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır.

İçindekiler: Aqua ,Aluminum Chlorohydrate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Steareth-2, Partum, Steareth-20, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxytydrocinnamate, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Geraniol ,Hexyl Cinnamal,Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

  • Dove Kadın Roll On Deodorant Original 1/4 Nemlendirici Krem Etkili 50 ml ne kadar?
  • Dove Kadın Roll On Deodorant Original 1/4 Nemlendirici Krem Etkili 50 ml kaç lira?
  • En ucuz Dove Kadın Roll On Deodorant Original 1/4 Nemlendirici Krem Etkili 50 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.