Eklips 5'li Krem Saklama Kabı

Eklips 5'li Krem Saklama Kabı Gratis mağazalarında satılmaktadır.

19.5 TL
5.0 TL
14.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Eklips 5’li Krem Saklama Kabı

Seyahatlerde alan ya da ağırlık sorunu yaşayan, küçük bir bagaj ile seyahat etmek isteyen, kişisel bakım ürünlerini kabin bagajında taşımayı tercih eden ancak uçuş kuralları sebebiyle zorluk yaşayan kişiler için Eklips 5’li Krem Saklama Kabı pratik çözüm sunan ürünler arasında yer alır.

Krem saklama kapları, krem ve benzeri kişisel ürünlerin çantada ya da bavulda yer kaplamasını önler. Özel tasarlanan kaplar nemlendirici krem, kırışıklık önleyici krem, fondöten, kapatıcı, pişik kremi gibi pek çok farklı kişisel bakım ve makyaj malzemesini yanınızda güvenle taşımanızı sağlar.

Eklips 5’li Krem Saklama Kabı, her biri 10 ml kapasiteye sahip olan 5 kutudan oluşur. Kutular birbirleri ile bağlantı olacak şekilde döner kapakla tasarlanmıştır. Tek bir ürün taşımak için kaplardan birisini çıkarmak yeterli olur.

Krem saklama kabı ergonomik tasarımının yanı sıra güçlü kapak sistemiyle kremlerin güvenle muhafaza edilmesini sağlar. İstediğiniz zaman çantanızdan saklama kabını çıkartıp ihtiyacınız olan ürüne ulaşabilirsiniz. Kişisel bakım rutininiz saklama kaplarının işlevselliği sayesinde hiç kesintiye uğramaz, ürünleriniz her an yanınızda olur.

1 adet: 10 ml kapasitelidir.
Toplamda 50 ml'dir.

  • Eklips 5'li Krem Saklama Kabı ne kadar?
  • Eklips 5'li Krem Saklama Kabı kaç lira?
  • En ucuz Eklips 5'li Krem Saklama Kabı nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.