Eklips Pembe Kadın Bel Çantası

Eklips Pembe Kadın Bel Çantası Gratis mağazalarında satılmaktadır.

50.0 TL
-6.0 TL
56.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Eklips Pembe Kadın Bel Çantası

Eklips Pembe Kadın Bel Çantası belde, omuzda, kolda ve çapraz formda kullanılabilecek çok yönlü tasarımıyla günlük yaşamda geniş bir kullanım alanına sahip olmayı başarıyor. Polyester kumaş astar ve fermuarla birleşerek hem şık hem fonksiyonel bir yapıya kavuşuyor. Çantanın ergonomik ve dayanıklı askısının boyu ayarlanabiliyor.

Mini tasarımına rağmen oldukça geniş bir iç hacme sahip. Cüzdan, telefon, gözlük, not defteri, makyaj eşyaları, mendil, su şişesi gibi günlük hayatınızda yanınızda olmasını isteyeceğiniz her eşyayı kolayca barındırabiliyor. İster bel çantası ister çapraz göğüs çantası olarak tercih edilebilen çanta her tarzda konforlu bir kullanım sunuyor, daha özgür ve hafif hissetmenize yardımcı oluyor.

Eklips Pembe Kadın Bel Çantası okulda, alışverişte, parkta, yürüyüşte, seyahatte, işte ve ihtiyaç duyduğunuz diğer her yerde işlevsel özellikleriyle size eşlik etmeye hazır. Minimal, modern, çok yönlü ve kaliteli tasarıma sahip çanta pratik kullanımıyla favorilerinizden olmaya aday.

Malzeme: Polyester Kumaş
İç Detay: Astar ve fermuar
Ölçü: 32 x 20 x 9 cm
Kullanım Şekli: Belde, omuzda ve çapraz olarak kullanım

  • Eklips Pembe Kadın Bel Çantası ne kadar?
  • Eklips Pembe Kadın Bel Çantası kaç lira?
  • En ucuz Eklips Pembe Kadın Bel Çantası nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.