Eklips Cımbız 15631S

Eklips Cımbız 15631S Gratis mağazalarında satılmaktadır.

19.5 TL
5.75 TL
13.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Eklips Cımbız 15631S

Elle tutulamayacak ölçüde kısa tüylerin ve kılların alınması için kullanılan cımbız, kaşların şekillendirilmesinden batık kılların çıkarılmasına, bıyık bölgesindeki tekli kılların alınmasından cilde batan küçük cisimlerin uzaklaştırılmasına dek çeşitli fonksiyonlara sahip bir el aracıdır.

Kadınlar ve erkekler tarafından sıklıkla ihtiyaç duyulan bu ürün kaşların şekillenmesinde ve genel olarak istenmeyen kılların alınmasında hızlı ve etkili bir çözüm sunar. Eklips Cımbız 15631S dayanıklı yapısı ve ergonomik tasarımıyla makyaj çantalarında yer bulan, fonksiyonları ile acil durumlara hazırlıklı olunmasını sağlayan ürünlerden biridir.

En kısa tüylerin tutulmasını sağlayan uç tasarımı kılları maksimum oranda kavrar ve kökten alır. Pratik bir kullanım sunan ürün hem bireysel hem de profesyonel amaçlarla tercih edilebilir. Kaşları hızlıca şekillendirmek, bıyık bölgesindeki bir kılı çekmek gibi kişisel bakım noktasında küçük ama etkili değişimler yapmak için siz de Eklips kalitesini tercih edebilir, çok amaçlı Eklips Cımbız 15631S ile istenmeyen tüylerden saniyeler içerisinde kurtulabilirsiniz.

  • Eklips Cımbız 15631S ne kadar?
  • Eklips Cımbız 15631S kaç lira?
  • En ucuz Eklips Cımbız 15631S nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.