Eklips Kalemtıraş 2'li

Eklips Kalemtıraş 2'li Gratis mağazalarında satılmaktadır.

14.5 TL
5.5 TL
9.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Eklips Kalemtıraş 2'li

Yüz makyajında farklı forma sahip çeşitli makyaj malzemeleri kullanılır. Kalem formundaki ürünler pratik bir şekilde uygulanmaları ve etkili bir renklendirme sunmaları nedeniyle kaş, dudak ve göz makyajında kendilerine yer bulur. İlk kez kullanıldıklarında sivri uçlara sahip olan ve istenilen incelikte çizgiler çizilmesini mümkün kılan bu ürünler, kullanım sıklıklarına bağlı olarak uç yapılarındaki değişim nedeniyle etkilerini yitirir.

Eklips Kalemtıraş 2'li göz, kaş ve dudak kalemlerinin uçlarının açılmasını sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Kalem şeklindeki makyaj malzemelerinin ilk günkü verimlilikle kullanılmalarını sağlayan Eklips markalı 2’li kalemtıraş, ürünlerin verimini artırır. Kalemlerin şeklini ve yapısını bozmaz, açma esnasında uçların kırılmasına neden olmaz. Düzenli olarak temizlendiği takdirde daha uzun süre verimliliğini korur.

Siz de Eklips Kalemtıraş 2’li ile göz, dudak ve kaş kalemlerinizi uzun süre verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede sahip olduğunuz ürünlerle dudaklarınıza daha net çerçeveler çizebilir, kaşlarınızın arasındaki boşlukları doğal görünecek şekilde doldurabilir ve bakışlarınızı derinleştiren farklı çizgilerle makyajınızı mükemmelleştirebilirsiniz.

  • Eklips Kalemtıraş 2'li ne kadar?
  • Eklips Kalemtıraş 2'li kaç lira?
  • En ucuz Eklips Kalemtıraş 2'li nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza