Eklips Kulak Pamukluğu Organizer

Eklips Kulak Pamukluğu Organizer Gratis mağazalarında satılmaktadır.

32.0 TL
12.25 TL
19.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Eklips Kulak Pamukluğu Organizer

Banyoda veya makyaj masalarında konumlandırılan kulak temizleme çubukları kulak temizliğinde de makyaj düzeltmek için de sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Nasıl saklandıkları gerek estetik anlamda gerekse hijyen beklentisinin karşılanmasında elde edilen sonuçları değiştirebilir.

Eklips Kulak Pamukluğu Organizer kişisel hijyenin sağlanması noktasında önemli bir rol oynayan kulak çubuklarını düzenlemeye yardımcı bir üründür. Şeffaf akrilik malzemeden üretilmiştir. İçinde ne kadar kulak çubuğu kaldığı kolayca görülebilir ve bitmeden yeni kulak çubukları eklenebilir.

Kulak çubuklarının hijyenik bir şekilde saklanmasını sağlayan Eklips Kulak Pamukluğu Organizer aynı zamanda temizlenmesi kolay bir üründür. Kapağı alt kısımdan kolayca açılabilir. Böylece kulak çubukları organizer’ın içine rahatlıkla yerleştirilebilir; kullanım sırasında da ihtiyaç duyulan kulak çubuğu konforlu bir şekilde alınabilir.

Şık tasarımıyla makyaj masalarında ya da banyolarda hoş bir görünüm elde edilmesine katkıda bulunur. Şık tasarımı kadar işlevselliğiyle de beğenilen organizer kulak pamuğu çubuklarını daha hijyenik bir şekilde saklamanızı sağlayacaktır.

  • Eklips Kulak Pamukluğu Organizer ne kadar?
  • Eklips Kulak Pamukluğu Organizer kaç lira?
  • En ucuz Eklips Kulak Pamukluğu Organizer nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.