Eklips Pedikür Seti 13-4009 (Asortili)

Eklips Pedikür Seti 13-4009 (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

39.0 TL
3.0 TL
36.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz pembe veya mavi renklerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Pedikür Seti 13-4009 (Asortili)

Ayak bakım rutininin olmazsa olmaz adımlarından olan pedikür, farklı ekipmanlar kullanılarak yapılır. Temel pedikür uygulamalarında tırnak makası ve törpü gibi çeşitli ürünler kullanılmakla birlikte kişi özelinde değişebilen ihtiyaçlara göre farklı ürünlere de ihtiyaç duyulabilir. Pedikür uygulamaları mutlaka gerekli hijyen standartları sağlanarak yapılmalıdır. Bu kapsamda dikkat edilmesi gereken noktalardan biri pedikür sırasında kullanılacak malzemelerin kişinin kullanımına özel olmasıdır.

Eklips Pedikür Seti 13-4009 günlük tırnak bakımı sürecinde ihtiyaç duyulan törpü, parmak ayırıcı ve tırnak makası gibi temel malzemeleri yanınızda konforlu bir şekilde taşımanız için tasarlanmış pratik bir settir. Pedikür uygulamalarının düzenli olarak yapılmasını kolaylaştıran ürün, bakımlı ve güzel görünen tırnaklara sahip olmak isteyenlerin beğenisini kazanır. Siz de pedikür işlemini hijyen endişesi yaşamadan tamamlamak isterseniz Eklips pedikür setini tercih edebilirsiniz.

  • Eklips Pedikür Seti 13-4009 (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Pedikür Seti 13-4009 (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Pedikür Seti 13-4009 (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.