Eklips Renkli Saç Lastiği 5'li (Asortili)

Eklips Renkli Saç Lastiği 5'li (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

15.0 TL
3.5 TL
11.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renk ve çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Renkli Saç Lastiği 5’li (Asortili)

Eklips Renkli Saç Lastiği (Asortili) büyük boy formuyla gür saçların kurtarıcısıdır. Yumuşak dokulu yapısıyla saçların zarar görmesini önler, kolayca toparlanmasına yardımcı olur. Esnekliğini uzun süre korur ve suya karşı dayanıklılık gösterir.

Saç toplarken saç tellerinin kopmasını önler. Saç diplerinin toplamaya bağlı ağrıması ihtimalini minimize eder. Örgü, topuz, atkuyruğu, dağınık topuz gibi farklı saç modellerine uygunluk gösterir. Esnekliği sayesinde saçlarla uyumlu hareket eder, saçların şekillendirilmesine yardımcı olur.

Eklips Renkli Saç Lastiği (Asortili) farklı renk gruplarıyla saç stilini destekler. Birbiriyle uyumlu renkler sayesinde örgülü modellerde birden fazla lastik bir arada kullanılabilir. Yumuşak, esnek, dayanıklı ve kaliteli yapısı lastiklerin uzun süre kullanılmasını sağlar ve saçlarda hissedilmeyecek hafiflikte bir toka kullanma deneyimi sunar.

Kalınlık: 8 mm
Çap: 47 mm

  • Eklips Renkli Saç Lastiği 5'li (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Renkli Saç Lastiği 5'li (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Renkli Saç Lastiği 5'li (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.