Morfose Saç Serumu 75 ml

Morfose Saç Serumu 75 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

40.0 TL
34.0 TL
6.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Saç serumunun temel kullanımlarından biri, saçların daha sağlıklı görünmesini sağlamaktır ancak bunun yanında, parlaklık veriyor ve daha az karışıklığa neden oluyor. Serum ışığı yansıttığı için, saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar ve aynı zamanda toz ve nemden korunmasına yardım eder.

Saçlarınız farklı sebeplerle yıpranabilir; taranırken, fön-maşa gibi ısı yardımıyla saça şekil verilirken, güneş, rüzgâr ve hava kirliliği gibi dış etkenler karşısında saçlarınız kırılabilir, cansız ve mat görünebilir. Saç oluşumunu destekleyen özel olarak geliştirilmiş Morfose Saç Serumu sayesinde, saçlarınıza hak ettiği desteği sağlayarak saç dökülmelerinin önüne geçebilir, saç yenilenmesini hızlandırarak daha gür ve canlı saçlara kavuşabilirsiniz. Yıpranmış saçlar Onarıcı Saç Serumu ile saçlarınız sağlığını geri kazanır, canlanır ve ışıldar.

Uygulama Şekli: Morfose Saç Serumunu daha iyi sonuç almak için yeni yıkanmış ıslak saça uygulamanız daha iyi olacaktır. Saçınızın havlu ile kurutulmuş veya hafif nemli olduğundan emin olun. Saçlarınızı öne doğru atın ve saçınızın ucundan yukarıya doğru uygulayın. Saç serumu kırılmış saç uçlarında iyi çalıştığı için, uçlara masaj yapın. Serumu saçlarınıza etkili bir şekilde uyguladıktan sonra, saçlarınızı aşağı doğru fırçalayın. Bu saçınızın kolayca taranmasına yardımcı olacaktır. Saç serumu uyguladıktan sonra, saçlarınızı tamamen kuruyana kadar hava aldırın. Sık sık saç düzleştiricisi kullanıyorsanız, ilk önce saç serumunu uygulamak ve sonra düzleştiriciyi kullanmak gerekir; çünkü serum ayrıca saçınızı aşırı ısınma ve bunun sonucu olarak ortaya çıkan kırılma nedeniyle meydana gelen hasarlardan da koruyacaktır.

  • Morfose Saç Serumu 75 ml ne kadar?
  • Morfose Saç Serumu 75 ml kaç lira?
  • En ucuz Morfose Saç Serumu 75 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza