Morfose Collagen Saç Maskesi 50 ml

Morfose Collagen Saç Maskesi 50 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

28.5 TL
-0.25 TL
28.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Kolay kırılan, kuruyan, ve mat saç görünümleri kolajen eksikliklerinin bir göstergesidir. Çabuk kırılan, çevresel faktörlerle kuruyan saçların doğal bir ışıltı kazanmasında da kolajen oldukça etkilidir. Saçlardaki nem desteği sağlanmakta ve saçların onarılmasında etkili olmaktadır. Saçlardaki bu sorunlarla mücadele eden bu proteinin dışarıdan takviye edilmesi ile parlak ve canlı bir saç yapısına kavuşmanız ancak Morfose Collagen Hair Mask ile mümkün olacaktır.

Saçlarda doğal bir parlaklık elde edilmesine imkan veren kolajen, saçlarınıza yumuşacık ve doğal bir parıltı katacaktır. Kolajen ile zenginleştirilmiş Morfose Collagen Hair Mask içeriğindeki özel bileşenleri ile Saç Bakımında Kolajen Desteği ile saçınıza en ideal bakımı sağlayacaktır. Kuru ve Kırılan Saçlar İçin

Uygulama Şekli: Bir miktar maskeyi nemli olan saça diplerinden uçlarına doğru iyice yedirerek eşit bir şekilde uygulayınız. Saçta 3-5 dakika arasında bekletiniz. Ilık su ile saçınızı durulayınız. Ürünü saçta beklerken bone ya da havlu kullanmak ürünün performansını arttıracaktır.

  • Morfose Collagen Saç Maskesi 50 ml ne kadar?
  • Morfose Collagen Saç Maskesi 50 ml kaç lira?
  • En ucuz Morfose Collagen Saç Maskesi 50 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza