Remove Brazilian Sir Ağda Özel Bölge 80 ml

Remove Brazilian Sir Ağda Özel Bölge 80 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

30.0 TL
18.0 TL
12.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

• Brazilian Bikini yalnızca özel bölgeler için tasarlanmıştır.
• Kendi kendinize uygulamanızı yapabileceğiniz özelliklerle donatılmış inovatif bir üründür. Özel bölgelerde pratik, kolay ve eğlenceli bir ağda deneyimi sağlar.
• Özel bölgelerinizin hassasiyetine yönelik geliştirilen Brazilian Bikini ile kusursuz ve hassas bir ağda deneyimi sizi bekliyor.
• Remove Brazilian Bikini ile kendinizi daha özgür, mutlu ve güvenli hissedeceksiniz. Remove ile kurallarınızı değiştirin.
• Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kullanım Öncesi Cilt Hazırlığı
Uygulamaya başlamadan önce cildinizin kuru ve temiz olduğundan emin olun. Uygulama yapacağınız bölgeye Pain-Less Ağda Öncesi Hazırlık Mendili sürerek mendil solüsyonunu iyice masaj yaparak cilde yedirin. Cildinizdeki solüsyonun tamamen emilmesi için en az 10 dakika bekleyin. Cildinizce emilen solüsyon, ağdanın neden olabileceği olumsuz hissin ve fiziki durumun, ağda işlemi sonrasında oluşabilecek kızarıklık ve tahrişin azaltılmasına yardımcı olur. En az 10 dakika sonra cildinizi temiz bir peçete veya pamuk ile kurulayın.Uygulama yapacağınız bölgeye ince bir tabaka olarak bebek pudrası serpmeniz cildinizin kurumasına ve ağdanın daha etkili sonuçlar vermesine yardımcı olacaktır.Ürünü ısıtmaya Pain-less Mendillerini uyguladıktan sonra başlamanız önerilir.

Hazırlanış
Normal Fırın: Ürünü normal fırında ısıtmayı tercih ederseniz, ürünü önceden ısıtılmış fırına koymayınız. Max.100 derecede 12 dk. kadar bekletebilirsiniz.Ürün akışkan bal kıvamına gelmez ise 5 dakika aralıklarla ısıtmaya devam edin. Ürün ambalajı en fazla 100 derece sıcaklıkta ısıtılmaya uygundur. Kavanozda veya etiketin şeklinde bir bozulma gözlemlerseniz fırını kapatın ve ürünün soğumasını bekleyin. Çıplak elle kavanoza ve ürüne dokunmayınız. Ürün çok sıvı hale gelirse bal kıvamına gelene kadar kullanmayınız. Ürünü kullanmadan önce karıştırın.Elinizin yanmasına ve fırında dökülmesine karşı ürünü fırında ısıtırken cam bir kase veya tabak içinde fırına koymanız tavsiye edilir.
Mikrodalga fırın: Ürünü mikrodalga fırında ısıtmayı tercih ederseniz,microdalga fırınınızın güç ayarını max. 600W 'a getiriniz ve 3,5 dk boyunca ısıtınız. Eğer mikrodalga fırının güç ayarı yoksa en yüksek ayarda 3 dk boyunca ısıtınız. Şayet ürün akışkan bal kıvamına gelmemişse 20’şer saniye aralıklarla akışkan bal kıvamına gelinceye kadar ısıtmaya devam edin. Ürün kullanım sıcaklığı 54 dereceyi aşmamalıdır. İlk kullanımdan sonra ürün ambalaj içerisinde yarı veya yarıdan az kalması durumunda mikrodalgadaki ısıtma süresinin 2 dakikayı aşmamasına dikkat edin.
Sıcak Suda: Ürünü sıcak suda ısıtmayı tercih ederseniz,ürünün dolum seviyesini aşmayacak kadar suyun içerisinde akışkan bal kıvamına gelinceye kadar en az 15 dakika ısıtınız.
• Bütün ısıtma metodlarında ürün ambalajının kapağını ve ambalaj içindeki muhafaza kapağını kapalı tutunuz. Isıtılan ürünün elinizi yakmaması için koruyucu eldiven veya benzeri tedbirler almadan ürüne dokunmayınız.

Kullanım
Bal kıvamına kadar ısıttığınız ürünü spatula yardımıyla iyice karıştırarak homojen hale getiriniz. Ürünün sıcaklığını test etmek için cildinizin ufak bir bölgesine ürünü kullanmadan önce mutlaka deneyiniz. Spatulayla kavanozdan aldığınız ürünü tüylerin çıkış yönünde kalın bir tabaka halinde sürünüz ve 45 saniye boyunca donması için cildinizde bekletiniz. Sertleşen ürünü, sürme işlemini bitirdiğiniz bölgeden itibaren parmak uçlarınızla kavrayacak kadar tırnağınızla kaldırın.Kalkan ucunu parmağınızla iyice kavradıktan sonra tüylerin çıkış yönünün tersine doğru cildinize paralel olarak tek bir hareketle hızlıca çekiniz. Ürünü cildinizde bir dakikadan fazla bekletmemeye özen gösteriniz. 1 Dakikadan fazla bekleyen ürün fazla sertleşeceğinden çekme esnasında kırılabilir. Uygulama yapılan bölgeyi Ağda Sonrası Temizleme Mendiliyle temizleyiniz.

* Bikini bölgesinde şekilli sonuçlar elde etmek için uygulama yapacağınız bölgeye ağdayı sürmeden hemen önce beğendiğiniz şeklin etiketini yapıştırarak ağdayı etiketin üzerine sürebilirsiniz.

  • Remove Brazilian Sir Ağda Özel Bölge 80 ml ne kadar?
  • Remove Brazilian Sir Ağda Özel Bölge 80 ml kaç lira?
  • En ucuz Remove Brazilian Sir Ağda Özel Bölge 80 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.