Remove Roll-On Isıtıcılı Sir Set 100 ml

Remove Roll-On Isıtıcılı Sir Set 100 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

70.0 TL
51.0 TL
19.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

• Isındığında renk değiştiren akıllı ambalaj.
• Çabuk ısınma özelliği ile daha az bekleme süresi.
• Ağda yaparken ihtiyacınız olan ısıtıcı,roll-on,ağda bezi,Ağda temizleme mendilleri ve Pain-less mendiller ile ihtiyacınız olan herşeyi barındıran roll-on sir ağda ısıtıcılı set.
• Özel merkezden ısıtma sistemi
• Ergonomik yapısıyla kolay,hızlı ve pratik kulanım.
• Remove Roll-on Sir Ağda Isıtıcılı Set ağda işlemi esnasında oluşan olumsuz hissin ve fiziki durumun, ağda işlemi sonrasında oluşabilecek kızarıklık ve tahrişin azaltılmasına yardımcı olan Pain-Less Ağda Öncesi Hazırlık Mendilleri içerir. Bu mendiller sadece Remove'a özel olarak tamamen doğal bitkisel yağlardan ve bitki özlerinden geliştirilmiş formülüyle daha güvenli ve rahat bir ağda deneyimi sunar.
• Ağda işleminden sonra Ağda Sonrası Temizleme Mendilleriyle ciltte yapılan temizlik ve bakımla depilasyon süreci konforlu bir şekilde sonlandırılır.
• Remove Roll-on'un benzersiz formülünde cildinizi fazla tahriş eden yüksek asit değerli Kolofan reçinesi kullanılmamıştır. Bunun yanısıra Remove Roll-on cildinize zarar verebilecek koruyucu paraben, şeker ve mineral yağlar içermez.
• Remove Roll-on, cilt tipiniz ne olursa olsun tüy yapınıza göre formülü geliştirilmiştir. Kısa,kalın ve inatçı tüylerinizde bile 4 haftaya kadar süren etkisi ile yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.
• %100 Güvenli Depilasyon
• Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kullanım Öncesi Cilt Hazırlığı
Uygulamaya başlamadan önce cildinizin kuru ve temiz olduğundan emin olun. Uygulama yapacağınız bölgeye Pain-Less Ağda Öncesi Hazırlık Mendili sürerek mendil solüsyonunu iyice masaj yaparak cilde yedirin. Cildinizdeki solüsyonun tamamen emilmesi için en az 10 dakika bekleyin. Cildinizce emilen solüsyon, ağdanın neden olabileceği olumsuz hissin ve fiziki durumun, ağda işlemi sonrasında oluşabilecek kızarıklık ve tahrişin azaltılmasına yardımcı olur. En az 10 dakika sonra cildinizi temiz bir peçete veya pamuk ile kurulayın.Uygulama yapacağınız bölgeye ince bir tabaka olarak bebek pudrası serpmeniz cildinizin kurumasına ve ağdanın daha etkili sonuçlar vermesine yardımcı olacaktır.Ürünü ısıtmaya Pain-less Mendillerini uyguladıktan sonra başlamanız önerilir.

Kullanma Talimatı
1. Ağdayı ısıtıcısında,sıcak suda yada mikro dalga fırında tamamen eriyene kadar ısıtınız.
2. Cildinizdeki tüylerin üzerine tüylerin çıkış yönüne doğru ince bir tabaka halinde sürünüz. Sürdüğünüz ağda katmanını kalınlaştırmanız ağda performansını düşürecektir.
3. Cildinize ağdayı sürdükten sonra ağdalı alana tüylerin çıkış yönüne doğru ağda bezini iyice bastırarak yapıştırın. Yapışan ağda bezini bir elinizle cildinizi gererken diğer elinizle tek bir hareketle tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızlıca çekin. Şayet ağda yapılan bölgelerde tüy kalıntıları varsa, çektiğiniz ağda bezinin ağdalı kısmını cildinize tekrar sıkıca bastırp yapıştırdıktan sonra tekrar tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekin.
4. Ağdadan sonra uygulama yapılan bölgedeki yapışkanlığı gidermek için nemlendiricili temizleme mendilleri ile uygulama yapılan bölgeyi iyice silin. Mendilleriniz bittiyse ağda temizleme yağı veya bebek yağını cildinize sürerek bir pamuk yardımıyla da cildinizi temizleyebilirsiniz.

  • Remove Roll-On Isıtıcılı Sir Set 100 ml ne kadar?
  • Remove Roll-On Isıtıcılı Sir Set 100 ml kaç lira?
  • En ucuz Remove Roll-On Isıtıcılı Sir Set 100 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza