Remove Sir Ağda Bant İnatçı Sık Tüyler 52'li

Remove Sir Ağda Bant İnatçı Sık Tüyler 52'li Gratis mağazalarında satılmaktadır.

62.5 TL
10.5 TL
52.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

• Remove Sir Ağda Bantları ağda uygulaması yapılan bütün bölgelere özel 4 farklı ölçüde şekillendirildiği için vücudunuzdaki her bir bölgenin (vücut, yüz, koltukaltı, bikini) yüzeyine göre kullanım rahatlığı sağlar.
• Remove Sir Ağda Bantları 52'li Maxi Set ağda işlemi esnasında oluşan olumsuz hissin ve fiziki durumun, ağda işlemi sonrasında oluşabilecek tahrişin azaltılmasına yardımcı olan Pain-Less Ağda Öncesi Hazırlık Mendilleri içerir. Bu mendiller sadece Remove'a özel olarak tamamen doğal bitkisel yağlardan ve bitki özlerinden geliştirilmiş formülüyle daha güvenli ve rahat bir ağda deneyimi sunar.
• Ağda işleminden sonra Ağda Sonrası Temizleme Mendilleriyle ciltte yapılan temizlik ve bakımla depilasyon süreci konforlu bir şekilde sonlandırılır.
• Remove Sir Ağda Bantlarının benzersiz formülünde cildinizi fazla tahriş eden yüksek asit değerli Kolofan reçinesi kullanılmamıştır. Bunun yanısıra Remove Sir Ağda Bantları cildinize zarar verebilecek koruyucu paraben, şeker ve mineral yağlar içermez.
• Remove Sir Ağda Bantları, cilt tipiniz ne olursa olsun tüy yapınıza göre formülü geliştirilmiştir. Kısa,kalın ve inatçı tüylerinizde bile 4 haftaya kadar süren etkisi ile yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.
• Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kullanım
1. Ağda kullanımından en az 10 dakika önce Pain-less Ağda Öncesi Hazırlık Mendillerini ağda yapılacak bölgede cildiniz kuru ve temizken masaj yaparak uygulayınız.Cildinizde en az 10 dakika beklettiğiniz solüsyonun iyice cildinizde emilmesini sağladıktan sonra varsa nemliliği gidermek ve kurulamak için bir kağıt havluyla cildinizi kurulayınız.
2. Remove Ağda Bantlarını ellerinizin arasında 4-5 saniye boyunca rahat açılması için ovuşturunuz.
3. Remove Ağda Bantlarını yavaşça birbirinden ayırınız.
4. Ayırdığınız bantları tüylerin çıkış yönüne doğru cildinizde hava kabarcığı kalmadan iyice yapıştırınız.
5. Yapıştırdığınız bantları tüylerin çıkış yönünün tersine doğru tek bir hareketle cildinize paralel olarak çekiniz.
6. Ağda işleminden sonra Ağda Sonrası Temizleme Mendilleriyle cildinizi siliniz.

  • Remove Sir Ağda Bant İnatçı Sık Tüyler 52'li ne kadar?
  • Remove Sir Ağda Bant İnatçı Sık Tüyler 52'li kaç lira?
  • En ucuz Remove Sir Ağda Bant İnatçı Sık Tüyler 52'li nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.