Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli Nemlenmiş ve Ferah Bir Cilt İçin 150 ml

Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli Nemlenmiş ve Ferah Bir Cilt İçin 150 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

142.0 TL
-13.5 TL
155.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

İyi bir cilt bakımının ilk adımı nedir? Tabii ki kaliteli cilt bakım ürünleri ile yapılmış derinlemesine temizlik işlemi. Simple’ın geliştirdiği Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli, tüm cilt tiplerine uygun formülü ile cildini temizleyerek anında ferahlık sağlıyor!

Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli, cildinin aşık olacağı multivitamin (E ve B5) bitki özü ve nazik temizleyiciler ile dolu. İçerdiği Micellar temizleme baloncukları sayesinde yüzünü kuruluk ve gerginlik hissi yaratmadan temizleyen jel, anında ferahlık sağlıyor. Gün boyu cildinde biriken kir, yağ ve makyaj kalıntılarını anında ortadan kaldırıyor. Simple’ın hassas ciltler için tasarladığı hipoalerjenik yüz temizleme jeli, nazik ama güçlü bakımı ile tüm cilt tiplerinin kalbini kazandı.

Cilt bakım rutininin yeni üyesi olacak bu yüz temizleme jeli nasıl kullanılır diye sorduğunu duyar gibiyiz. Hemen anlatalım. İlk olarak yüzünü ılık su ile ıslat, yüz temizleme jelinden bir miktar alıp eline ve dairesel hareketlerle ıslak cildine nazikçe masaj yap. Yine ılık su ile cildini durula ve ardından kurula. Sonrasında ise cildin için seçeceğin bir Simple nemlendirici ile yüz bakımını tamamla. Daha iyi sonuçlar için bu rutini sabah ve akşam olmak üzere düzenli olarak tekrarlaman gerektiğini hatırlatalım.

İyi kalpli cilt bakımı markası Simple, gücünü hayvanlar üzerinde test edilmemiş PETA onaylı vegan ürünlerinden alıyor. Dermatolojik olarak onaylanmış Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli; alkol, parfüm, paraben, mineral yağı ve renklendirici içermiyor.

Sen de Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli’ne bir şans ver, iyi kalpli cilt bakımının etkisini yüzünde hisset!

Ürün İçeriği: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Panthenol, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Glycerin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Pantolactone, Phenoxyethanol, Potassium Chloride, Saccharide Isomerate, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate.

  • Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli Nemlenmiş ve Ferah Bir Cilt İçin 150 ml ne kadar?
  • Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli Nemlenmiş ve Ferah Bir Cilt İçin 150 ml kaç lira?
  • En ucuz Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jeli Nemlenmiş ve Ferah Bir Cilt İçin 150 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.