TheLifeCo Avokado Yağı 250 ml

TheLifeCo Avokado Yağı 250 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

229.5 TL
39.5 TL
190.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

TheLifeCo Avokado Yağı 250 ml

Her geçen gün doğru beslenme bilincinin artmasıyla insanlar, avokado yağı, zeytinyağı gibi bitkisel yağ seçeneklere yöneliyor. Avokado yağı avokadonun, kabuğundan ayrılmış meyvesinden preslenen bir yağdır. Satın alırken soğuk preslenmiş versiyonu tercih ettiğinizden emin olmanızı öneririz. Avokado yağı hem soğuk hem de sıcak yiyeceklerin içerisine eklenebilir.

TheLifeCo Avokado Yağı Özellikleri
TheLifeCo Avokado Yağı extra virgin (sızma) bir üründür. Geniş bir kullanım alanına sahip olan ürün, yoğun aromatik bir kokuya sahiptir. Salatalara ve yemeklere de hoş bir aroma katan avokado yağı, cilt ve saç bakımı için de oldukça idealdir.

• Soğuk sıkım yöntemiyle üretilmiştir.
• Cilt ve saç bakımları için kullanılabilir.
• TheLifeCo Avokado Yağı dengeleyici ya da koruyucu madde, katkı maddesi ve renklendirici içermez.
• Kendine has aromatik kokusu, kek ya da kurabiye gibi tatlılara farklı bir tat vermek için kullanılabilir. İstenirse sade olarak tüketilebilir ya da meyve sularıyla karıştırılarak içilebilir.

TheLifeCo Avokado Yağı ile Bakımlı Saçlar
Cilt ve saç bakımı için kullanılabilir. TheLifeCo Avokado Yağını doğrudan saça sürerek kullanabilirsiniz. Saç köklerinize masaj yöntemi ile yedirmeniz önerilir. Saç kreminin verdiği yumuşaklık etkisi için doğal bir alternatife ihtiyacınız varsa, duş sırasında avokado yağını kullanabilirsiniz. Düzenli kullandığınızda saçlarınızın canlı ve parlak bir görünüm kazandığını ve ipeksi bir yumuşaklığa kavuştuğunu görebilirsiniz. Birkaç damla ürünü saç kökünden uçlara sürüp 15 dakika kadar beklerseniz, kepek sorununun da büyük ölçüde azaldığını görmeniz mümkündür.

Avokado yağı ile saç bakımı nasıl yapılır?
Pul pul kafa derisi genellikle kuruluktan kaynaklanır. Avokado yağının cilde hızla nüfuz etme ve nemlendirme özelliği nedeniyle saç köklerinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Avokado yağını saça uygularken saçın uzunluğuna göre 4-5 kaşık yağı ılık hale gelinceye kadar ısıtmanız önerilir. Ardından kafa derisine masaj yaparak uygulanır. Bekletirken saç, bone ya da sıcak havlu ile sarılır ve bir saat sonra şampuanla yıkanır.

Avokado yağı ile saç bakımı ne işe yarar?
Avokado yağı diğer yağların çoğundan daha hafiftir. Bu, saçınızı ağırlaştırma veya gözeneklerinizi tıkama konusunda endişelenmeden, saç derinize ve saçınızın tamamına avokado yağı uygulayabileceğiniz anlamına gelir.

Avokado yağının saça faydaları nedir?
Yıkandıktan sonra dolanan saçlar için saç kremi yerine kullanılabilir. Az miktarı avucunuzun içine alıp ısıttıktan sonra saç derisine getirmeden dolaşıklığı açmak ve şeklini koruması için kullanabilirsiniz. Eğer direkt uygulamak istemezseniz saç şekillendirici kreminizin içine de ekleyebilirsiniz. Avokado yağı özellikle kıvırcık saçlar için ideal bir şekillendiriciye dönüşür. Uçlara uyguladığınızda nemi hapseder ve gün boyunca saçınızı korurken parlaklık verir. Sonrasında yıkamanıza gerek yoktur.

Avokado yağı + Hindistan cevizi yağı saç maskesi nasıl yapılır?
Aynı oranda avokado yağı ve Hindistan cevizi yağını hafif ısıtarak karıştırıp dipten uca saç derinize masaj yaparak yedirin. Daha sonra havlu ya da strech film yardımıyla sarıp sıcak kalmasını sağlayın. En az 20 dk bekletin. Durularken sudan önce şampuanı saçınıza yedirip daha sonra su ile yıkarsanız arınması daha hızlı olacaktır. Bu maske saç uçlarındaki kırıkların belirginliğini azaltır. Boyalı saçlara da avokado yağı maskesi uygulanıp nem kapasitesi artırılabilir.

Lezzetli Yemeklerin Sırrı TheLifeCo Avokado Yağı
Avokado yağının nasıl tüketildiği oldukça merak edilir. TheLifeCo Avokado Yağı’nın kullanım alanı oldukça geniştir. Zeytinyağının girdiği her yemekte tercih edilebilir. Dumanlanma derecesi yüksektir ve bu sayede pişirerek tüketilmeye de uygundur.

• Salatalarda sos olarak kullanabilirsiniz.
• Kurabiye, kek ya da börek yaparken tarifinize ekleyebilirsiniz.
• Et ve balık marinasyonu yapabilir, ev yapımı mayonezler hazırlayabilirsiniz.
• Soğuk çorbalarda ya da fırında pişirilen sebzelerde kullanılabilir, smoothie hazırlarken birkaç damla avokado yağı ekleyerek lezzetlendirebilirsiniz.
• Bebeklerin mamalarına ya da mama karışımlarına ekleyebilirsiniz.

Avokado yağı yemekte nasıl kullanılır?
Avokado yağı ile pişirmenin en lezzetli yöntemlerinden biri, taze deniz ürünleri, dana eti veya tavuğu marine edip ızgara yapmaktır. Yapmanız gereken tek şey, tercih ettiğiniz proteini, biraz sızma avokado yağı ve tercih ettiğiniz baharatlarla dolu bir kaseye koymaktır. Yaklaşık 2 saat buzdolabında marinasyon gerçekleşene kadar bekleyin. Ayrıca sebzelerin ve mantarların üzerine biraz avokado yağı gezdirip ızgara yapabilirsiniz.

Avokado yağı çok yüksek sıcaklıklara dayanabilir, bu da avokado yağı ile pişirme esnasında serbest radikallerin ve toksik dumanların salınmayacağı anlamına gelir. Yağ yandığında kimyasal yapısı bozulduğu için sağlığımız için de kötü olabilir. Oysa avokado yağı, son derece yüksek pişme noktası (Yaklaşık 260 santigrat) nedeniyle kızartma gibi yüksek ısıda pişirmeli işlemler güvenli yağlar arasındadır.

Avokado yağı fırında nasıl kullanılır?
Avokado yağı ile pişirmenin bir başka lezzetli yolu da fırında pişirmektir. Elbette avokado yağını rosto, tavuk, pizza, fırında patates veya sebze gibi pek çok farklı lezzetli yemeği hazırlamak için kullanabilirsiniz. Ayrıca avokado yağı ile pek çok farklı ketojenik diyet tarifi hazırlayabilirsiniz.

  • TheLifeCo Avokado Yağı 250 ml ne kadar?
  • TheLifeCo Avokado Yağı 250 ml kaç lira?
  • En ucuz TheLifeCo Avokado Yağı 250 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza