TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı 337 ml

TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı 337 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

169.5 TL
57.5 TL
112.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı 337 ml

Organik Hindistan cevizlerinden soğuk sıkım yöntemiyle sıkılmış olan Türkiye’nin ilk Hindistan cevizi yağı ürünü... Birbirinden farklı kullanım alanlarıyla vazgeçilmeziniz olacak bu ürünü hemen keşfedin!

Organik Hindistan Cevizi Yağı ile Cilt Bakımı
Olgun Hindistan cevizi çekirdeklerinden elde edilen ve yüzyıllardır tüm dünyada, cildi beslemek ve korumak için kullanılan Hindistan cevizi yağı, süper güçleri ile gıdadaki kullanımının yanı sıra birçok cilt ve saç bakım yöntemlerinin önemli bir bileşeni olmuştur.

Organik Hindistan Cevizi Yağı ile Saç Bakımı
Kuru, kaşıntılı bir saç derisi sadece can sıkıcı olmakla kalmaz, aynı zamanda mat görünür. Yoğun bir nemlendirici ve bir mantar savaşçısı olarak bilinen Hindistan cevizi yağı, saç derinizi ve saç tellerini besleyerek yumuşatır. Düzenli uygulamada saç derisi için onarım sağlar.

Saç Bakımı Nasıl Yapılır?
Hindistan cevizi yağı ile saç bakımı için birkaç yemek kaşığı Hindistan cevizi yağını sıvı hale gelene kadar avucunuzda ısıtın. Yağın kaynamasına izin vermeyin. Sadece erimesi yeterlidir. Ardından yağı saç derinize eşit şekilde uygulayarak ovalayın. Başınızı bir havluya sarın ve iki saat boyunca bekletin. Saçınızı her zamanki gibi şampuanlayın ve bakım yapın.

Duştan Önce Mi Sonra Mı?
Hindistan cevizi yağı ile durulamanıza gerek kalmadan parlak buklelere sahip olabilirsiniz. Kendi saç tipinize uyacak şekilde diplere temas ettirmeden avucunuzda erittiğiniz Hindistan cevizi yağını duştan çıktıktan sonra uçlardan yukarıya doğru hafifçe yedirerek parlak buklelere sahip olabilirsiniz. Ayrıca isterseniz saç kremi gibi duşta da kullanıp ardından yıkayabilirsiniz.

Doğal Makyaj Temizleme
Hindistan cevizi yağı, tüm cilt tipleri için uygun, etkili, nazik bir makyaj temizleme sağlar. Cildinizi sertleştiren ve kurutan bazı makyaj çıkarıcıların aksine, Hindistan cevizi yağı makyajı çıkarırken besler. Özellikle rimel gibi inatçı göz makyajları için kullanışlıdır ve gözünüze kaçsa da zararsızdır. Göz çevresine ekstra nazik davranarak cildin her yerine uygulayıp ve ardından ılık, nemli bir pamukla silebilirsiniz.

Dudak Bakımı
Hindistan cevizi yağının kuru cildi rahatlattığı gibi kuru dudakları da rahatlatabilir. Tek yapmanız gereken üzerine sürmektir. Tadı güzel olduğundan, biraz yutma konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Tazelenmiş, nemlendirilmiş dudaklar için gün içinde gerektiği kadar uygulayabilirsiniz.

Roll-On Deodorant Yapımı
Koltuk altında her gün biraz saf organik Hindistan cevizi yağı sürmek onu harika bir doğal deodorant yapar. Evde kendiniz doğal deodorant yapmak isterseniz, bir kahve fincanının 3’te biri oranında Hindistan cevizi yağı, 2 yemek kaşığı karbonat, bir kahve fincanının 3’te biri oranında ararot tozu ve birkaç damla tercih ettiğiniz esansiyel yağı birleştirerek kendi deodorantınızı yapabilirsiniz. Tüm malzemeleri bir kapta krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Bir kavanozda saklayın ve gerektiğinde koltuk altlarınıza uygulayın.

  • TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı 337 ml ne kadar?
  • TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı 337 ml kaç lira?
  • En ucuz TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı 337 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza