theBalm Autobalm Allık Paleti Grl Pwdr

theBalm Autobalm Allık Paleti Grl Pwdr Gratis mağazalarında satılmaktadır.

559.0 TL
20.0 TL
539.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

theBalm Autobalm Allık Paleti Grl Pwdr

Birbirleriyle uyumlu 4 farklı rengin yer aldığı paletiyle ten makyajına eşsiz bir ahenk kazandırmayı hedefleyen theBalm Autobalm Allık Paleti Grl Pwdr, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Palet üç mat, bir parlak allık içeriğiyle hem gündüz hem gece makyajı için tek bir ürünle hazırlanmaya yardımcı oluyor. Şeftali ve gül kurusu renklerinin hakim olduğu palet, doğal bitişiyle etkili sonuçlar alınmasına destek oluyor.

Elmacık kemiklerinize ister tek renk olarak ister makyaj stilinize uygun yeni tonlar elde etmek için diğer renklerle eşleştirerek uygulayabilirsiniz. Paletin göz alıcı tonlarından biri olan bleeker ile bronzer ihtiyacınızı da karşılamanız mümkün. Bleeker, içerdiği tatlı kahve tonlarıyla yüzünüzde vurgulamak istediğiniz yerleri öne çıkarmanıza ve başarılı bronzer uygulaması yapmanıza imkan sağlar.

Aydınlatıcı, mat ve parlak tonlarla makyaj rutininize merhaba diyen theBalm Autobalm Allık Paleti Grl Pwdr, her mevsimde cildinize taze ve etkili bir görünüm kazandırmaya yardımcı olmak için hazır. Tozlanmayan ve cilde saniyeler içerisinde doğal biçimde yerleşen allık, tatlı tonlarıyla favorilerinizin arasına girmeye aday.

  • theBalm Autobalm Allık Paleti Grl Pwdr ne kadar?
  • theBalm Autobalm Allık Paleti Grl Pwdr kaç lira?
  • En ucuz theBalm Autobalm Allık Paleti Grl Pwdr nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.