Skinfood Altın Havyar Kolajen Plus Göz Kremi 45 gr

Skinfood Altın Havyar Kolajen Plus Göz Kremi 45 gr Gratis mağazalarında satılmaktadır.

700.0 TL
560.0 TL
140.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Bu krem içeriğindeki doğal bitkisel özler ve vitaminler ile anti-aging sağlar. Kırışıklıklarla savaşır. Sıkılaşma, gençlik ve canlılık kazanmanıza yardımcı olur. İçeriğindeki Collagen Plus ™ formulünde bulunan retinol, altın ve havyar özleri kolajen bakımından oldukça zengindir. Kolajen; cildin elastikiyetini geri kazanmasına yardımcı olurken, yenilenmesini, gençleşmesini canlılığını ve parlaklığını tekrar kazanmasına yardımcı olur.

Tüm bunlar sayesinde bu sıkılaştırıcı göz kremi, ince çizgilerin ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Yaşlanma belirtilerini tersine çevirir.

Kullanım: Emülsiyon yada serum uygulaması yaptıktan sonra, göz çevrenize ve kırışıklıkların bulunduğu bölgelere yeterli miktarda sürün. Dışa doğru dairesel hareketlerle emilimini sağlayın. İçeriğinde bulunan retinol, hamileler ve emzirenler için önerilmez. Daha önce retinol içeren bir ürün kullanmadıysanız; ilk 2 hafta boyunca 2 günde bir kullanmanız önerilir. 2 haftanın sonunda herhangi bir tahriş belirtisi yoksa, her gün kullanabilirsiniz.

  • Skinfood Altın Havyar Kolajen Plus Göz Kremi 45 gr ne kadar?
  • Skinfood Altın Havyar Kolajen Plus Göz Kremi 45 gr kaç lira?
  • En ucuz Skinfood Altın Havyar Kolajen Plus Göz Kremi 45 gr nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.