Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık Argan Yağı İpek Proteini C Vitamini 500 ml

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık Argan Yağı İpek Proteini C Vitamini 500 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

109.0 TL
19.5 TL
89.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık Argan Yağı İpek Proteini C Vitamini Ne İşe Yarar?
Sert ve kuru saçlar üzerinde yumuşatma etkisi yaratmayı amaçlayan Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık dipten uca bakım yaparak saçın eski gücünü kazanmasına yardımcı olur. Yumuşak saçlar için Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı olan Superblend sayesinde saç kökten uca beslenirken aynı zamanda ipeksi bir görünüm de kazanır.* Saçı ağırlaştırmayan kepek şampuanı günlük bakım rutinine eklenebilir.

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık Argan Yağı İpek Proteini C Vitamini Nasıl Kullanılır?
Elidor, özel olarak geliştirdiği Superblend formülü ile yumuşak ve parlak saçlar için şampuan ihtiyacını karşılar. Saç tellerinin yumuşamasına yardımcı olan ve elektriklenmeyi önleyen şampuan, saçlara 2 kata kadar** daha ipeksi bir görünüm verir. Elektriklenmeyi önleyen C vitamini sayesinde kuru ve mat görünüm, yerini yumuşak ve parlak saçlara bırakır. Doğanın gücünden yararlanan, ipek proteini ve argan yağı ile zenginleştirilen bu özel şampuan sayesinde yumuşak saçlar ön plana çıkabilir. Islak saça eşit miktarda dağıtarak uygulayın. Ardından masaj yaparak ürünü köpürtün ve bol su ile durulayın. Günlük kullanıma uygundur.

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık Argan Yağı İpek Proteini C Vitamini Bileşenleri Nelerdir?
Gücünü ipek proteini ve argan yağından alan saç güçlendirici şampuan, saçların yumuşak yapısını sonraki yıkamaya kadar korumasına yardımcı olur. Saçın günlük nem ihtiyacını karşılayan ürünün içeriğinde bulunan C vitamini ise elektriklenmenin önüne geçebilir.

İçindekiler
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Parfum, Sodium Benzoate, Glycerin, Carbomer, Citric Acid, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Sulfate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mica, Disodium EDTA, PEG-45M, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, PPG-9, Silica, Hydrolyzed Silk, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 17200, CI 19140, CI 42090, CI 77891.

Güvenlik Uyarısı
Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında ürünü bol su ile durulayın.

*Düzenli kullanımda etkilidir.
**Kremsiz şampuanlarla karşılaştırıldığında daha etkilidir.

Neden Çevre Dostu?
Geri dönüştürülebilir ambalaja sahip.

  • Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık Argan Yağı İpek Proteini C Vitamini 500 ml ne kadar?
  • Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık Argan Yağı İpek Proteini C Vitamini 500 ml kaç lira?
  • En ucuz Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı İpeksi Yumuşaklık Argan Yağı İpek Proteini C Vitamini 500 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.