Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Arjinin 500 ml

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Arjinin 500 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

109.0 TL
19.5 TL
89.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Arjinin Nasıl Kullanılır?
Elidor saç dökülmesi şampuanı; çevresel faktörler, yanlış uygulamalar, yetersiz bakım gibi nedenlerle kırılan ve zayıflayan saçları güçlendirir. Bu sayede, ilk kullanımdan itibaren kopmaya ve kırılmaya bağlı saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olur. Doğanın gücünden yararlanılarak hazırlanan Superblend formülle tasarlanan şampuan, saçın ihtiyacı olan protein, vitamin ve mineral desteğini sağlar. Parlak saçlar için şampuan, bu sayede saç köklerini güçlendirir ve koparak dökülmelerin önüne geçebilir.

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Arjinin Saç Bakımına Etkisi
Yıpranan ve kopan saçları güçlendiren Elidor en iyi kepek şampuanı, zengin içeriği sayesinde ilk kullanımda etkisini gösterir. Saç köklerinin chia tohumu yağı ve arjinin ile beslenmesini ve güçlenmesini sağlar. Direnç kazanan saç telleri, koparak dökülmelere karşı koyar.

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Arjinin Bileşenleri Nelerdir?
Koparak dökülmeleri engelleyen güçlendirici şampuan içinde arjinin, chia tohumu ve E vitamini bulunur. E vitamin şampuan, saç tellerinin nemlenmesini sağlayarak saça yumuşak bir görünüm kazandırır. Chia tohumu yağı saç köklerini beslerken, arjinin ise saç tellerinin kırılmasını engeller. Bunların yanı sıra B3 vitamini, çay ağacı yağı ve aloe vera içeren Superblend formülü ile saçın canlanmasına yardımcı olur. Elidor kepek şampuanı, bu güçlü formülü sayesinde dökülmeleri 10 kata kadar* engeller.

İçindekiler
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Carbomer, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Sulfate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mica, Disodium EDTA, PEG-45M, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, PPG-9, Lysine HCI, Arginine, Salvia Hispanica Seed Oil, Silica, Caffeine, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.

Güvenlik Uyarıları
Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında bol su ile ürünü durulayın.

Kullanım Talimatı
Islak saça eşit miktarda dağıtarak uygulayın. Ardından masaj yaparak ürünü köpürtün. Bol su ile durulayın. Günlük kullanıma uygundur.

Neden Çevre Dostu?
Geri dönüştürülebilir ambalaja sahip.

  • Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Arjinin 500 ml ne kadar?
  • Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Arjinin 500 ml kaç lira?
  • En ucuz Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Arjinin 500 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.