Clear Men Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 600 ml

Clear Men Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 600 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

67.0 TL
0.25 TL
66.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Clear Men Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 600 ml, Saç Dökülmesine Karşı Etkin Savunma Erkek Şampuanı - Cristiano Ronaldo'nun Tercihi Saçlarınızı dipten uca besleyen, güçlendiren özel formül dökülme sorununu on kata kadar** azaltır. Beslenen, temizlenen ve nefes alan saç derisi sayesinde saçlar gücüne yeniden kavuşur. Arındırır, canlandırır, bakım yapar. Islak saça uygulayın ve durulayın. En iyi sonuç için hergün kullanın. Kepeği ortadan kaldıran yeni bio-güçlendirici teknoloji. Bio-güçlendirici, saç derisi bakımı ve cilt bakımını birleştiren yenilmez bir teknoloji. Saç derisinin koruyucu bariyerini güçlendiren içeriği sayesinde saç derinizi nemlendirerek güçlü olmasını sağlar ve kepekler geri gelmez. Dünya'nın 1 Numaralı Erkek Şampuanı* (*Unilever hesaplamasıyla, The Nielsen Company Şampuan kategorisi erkek segmenti satış hacim verilerine göre, toplam pazarda, Ağustos 2015 ile biten son 12 aylık dönemde.) Kepeğe karşı uzun süreli koruma sağlar.* (*Düzenli kullanımda gözle görünür kepeği önlemeye yardımcı olur) Saçınızı güçlendirir ve saç dökülmelerine karşı korur. (*Koparak dökülme, kremsiz şampuan ile karşılaştırıldığında) Dipten uca güçlü ve dolgun görünümlü saçlar. Saç derisinin doğal koruyucu katmanını etkinleştirir ve kepeğe karşı uzun süreli koruma sağlar** (** Klinik testlere göre kepek önleyici olmayan şampuanla karşılaştırıldığında) Özel besleyiciler ve bitki özleriyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde saç derisini derinlemesine besler ** (**Epidermal seviyede) Clear'ın erkeklere özel geliştirilen diğer şampuanlarını da keşfetmek ister misiniz?

• Kepeğe karşı uzun süreli koruma sağlar* (*Düzenli kullanımda gözle görünür kepeği önlemeye yardımcı olur)
• Saçınızı güçlendirir ve saç dökülmelerine* karşı korur (*Koparak dökülme, kremsiz şampuan ile karşılaştırıldığında)
• Dipten uca güçlü ve dolgun görünümlü saçlar
• Saç derisinin doğal koruyucu katmanını etkinleştirir ve kepeğe karşı uzun süreli koruma sağlar* (*Klinik testlere göre kepek önleyici olmayan şampuanla karşılaştırıldığında)
• Özel besleyiciler ve bitki özleriyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde saç derisini derinlemesine besler* (*Epidermal seviyede)

  • Clear Men Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 600 ml ne kadar?
  • Clear Men Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 600 ml kaç lira?
  • En ucuz Clear Men Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 600 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.