Old Spice Deodorant Spray Original 150 Ml

Old Spice Deodorant Spray Original 150 Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

98.9 TL
9868.1 TL
-9769.2 TL


Migros online mağazasından Satın al

Büyükbabanız Old Spice kullanmıyor olsaydı bugün dünyada olmazdınız. Old Spice Orijinal, onlarca yıldır deneyimli erkeklerin kuşku götürmez kokusu olagelmiştir. Güzel kokmak mı istiyorsunuz? O halde büyükbabanızın seçimine güvenin. Old Spice sprey vücut deodorantını tercih edin. Erkeksiliğin kokusunu seçin.

Old Spice’ın mükemmel kokusu sizi unutulmaz kılar; dünyanın merkezi siz olacaksınız.

Old Spice Deodorant, beyaz iz ve sarı lekeler bırakmayan bir güç bombası niteliğinde

Vücudunuzu gün boyu taşıdığınız için Old Spice Deodorant da gün boyu kalıcılık sağlar.

Tekrar tekrar kokusunu alabileceğiniz bir parfüm için kalıcı koku teknolojisi

Kullanım Önerileri
Koku ve tere karşı 48 saat koruma sağlar. Kuruhissettirir. Beyaz leke karşıtı. KULLANMADAN ÖNCE İYİCE SALLAYIN. 15 cmuzaklıktan koltuk altınıza sıkın. Tehlike Çok kolay alevlenir aerosol. Basınçlıkap: ısıtıldığında patlayabilir. Isıdan/kıvılcımdan/alevden/sıcak yüzeylerdenuzak tutun. ? Sigara içilmez. Aleve veya diğer ateş kaynaklarına doğrupüskürtmeyin. Kullanımdan sonra bile delmeyin veya yakmayın. Güneşışığından koruyun. 50°C'yi aşan sıcaklıklara maruz bırakmayın. ÇOCUKLARINERİŞEMEYECEĞİ YERDE SAKLAYIN. Kullandığınız ortamın iyi havalandığındanemin olun. Doğrudan solumayınız. Yalnızca kullanım talimatına uygun olarakkullanınız. Tahriş olmuş ya da zarar görmüş cilde uygulamayınız. Kaşıntıoluşması durumunda, kullanmayı bırakınız. Göz ile temasından kaçınınız. Gözile temas halinde derhal bol su ile yıkayınız. En son kullanılması tavsiye edilentarih (ambalaja bakınız).

Net Miktar (g/ml)
150

Menşei
İNGİLTERE

İçindekiler
Butane,Isobutane, Propane, Dimethicone, AluminumChlorohydrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate,Aqua, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate,Cyclodextrin, Isopropyl Myristate, DisteardimoniumHectorite, Triethyl Citrate, Dimethiconol, HexylCinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
PROCTER & GAMBLE TÜKETİM MALLARI SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Old Spice Deodorant Spray Original 150 Ml ne kadar?
  • Old Spice Deodorant Spray Original 150 Ml kaç lira?
  • En ucuz Old Spice Deodorant Spray Original 150 Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.