Sensodyne Çok Yönlü Koruma Ferah Nefes Diş Macunu 75 ml

Sensodyne Çok Yönlü Koruma Ferah Nefes Diş Macunu 75 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

95.0 TL
10.0 TL
85.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

SENSODYNE ÇOK YÖNLÜ KORUMA+ NEDİR: Klinik olarak kanıtlanmış hassasiyet korumasıyla birlikte çok yönlü ağız bakımı faydaları sağlayan günlük komple ağız bakımı diş macunudur.
NASIL ÇALIŞIR: Üstün temizleme etkisi için Gelişmiş Temiz Sistemine ** sahip benzersiz bir formülü ile çok yönlü koruma ve ağız bakımında 8 önemli fayda sağlar.
NEDEN SEÇMELİSİNİZ: Ağız bakımında 8 önemli fayda sağlar: Hassasiyete Karşı Rahatlama, Derin Temizlik, Çürüklere Karşı Koruma, Sağlıklı Diş Eti*, Güçlü Diş Minesi, Plakları Uzaklaştırma*, Ferah Nefes ve Beyazlık.
FERAH NEFES: Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ Ferah Nefes Diş Macunu, ayrıca uzun süren ferahlık hissi sunar. Doğal nane, tatlı nane ve citrus yağı birleşimi ile zenginleştirilmiştir.
KİMLER İÇİN: Tek bir diş macununda diş hassasiyeti karşı rahatlama ve beyazlatma dahil kapsamlı ağız bakımı isteyen herkes içindir.
KOMPLE AĞIZ BAKIMI FAYDALARI: Hassas diş bakımınızı yaparken diğer önemli faydaları göz ardı etmeyin. Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ günlük diş macunu, klinik olarak kanıtlanmış hassasiyet korumasıyla birlikte komple ağız bakımı sağlar.
DİŞ HEKİMİ TAVSİYESİ: Sensodyne, diş hekimlerinin hassasiyete karşı bir numaralı önerisi.****
GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR TÜP, KAPAK VE KARTON: Sensodyne Çok Yönlü Koruma + ‘nın kapak, tüp ve kartonu geri dönüştürülebilir.

*günde iki kez fırçalama ile.
**normal bir Sensodyne diş macununa kıyasla.
**** Diş Hekimleri Araştırması, 2021.

  • Sensodyne Çok Yönlü Koruma Ferah Nefes Diş Macunu 75 ml ne kadar?
  • Sensodyne Çok Yönlü Koruma Ferah Nefes Diş Macunu 75 ml kaç lira?
  • En ucuz Sensodyne Çok Yönlü Koruma Ferah Nefes Diş Macunu 75 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.