Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ Gelişmiş Beyazlık Diş Macunu 75 ml

Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ Gelişmiş Beyazlık Diş Macunu 75 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

105.0 TL
10.0 TL
95.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

SENSODYNE ÇOK YÖNLÜ KORUMA+ NEDİR: Klinik olarak kanıtlanmış hassasiyet korumasıyla birlikte çok yönlü ağız bakımı faydaları sağlayan günlük komple ağız bakımı diş macunudur.
NASIL ÇALIŞIR: Üstün temizleme etkisi için Gelişmiş Temiz Sistemine ** sahip benzersiz bir formülü ile çok yönlü koruma ve ağız bakımında 8 önemli fayda sağlar. Beyazlatma etkisi sunar ve doğal özlerle zenginleştirilmiş ferahlatıcı nane tadına sahiptir.
NEDEN SEÇMELİSİNİZ: Ağız bakımında 8 önemli fayda sağlar: Hassasiyete Karşı Rahatlama, Derin Temizlik, Çürüklere Karşı Koruma, Sağlıklı Diş Eti*, Güçlü Diş Minesi, Plakları Uzaklaştırma*, Ferah Nefes ve Beyazlık***.
GELİŞMİŞ BEYAZLIK: Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ Gelişmiş Beyazlık, ayrıca beyazlatma etkisi sunar ve doğal özlerle zenginleştirilmiş ferahlatıcı nane tadına sahiptir.
KİMLER İÇİN: Tek bir diş macununda diş hassasiyeti karşı rahatlama ve beyazlatma dahil kapsamlı ağız bakımı isteyen herkes içindir.
KOMPLE AĞIZ BAKIMI FAYDALARI: Hassas diş bakımınızı yaparken diğer önemli faydaları göz ardı etmeyin. Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ günlük diş macunu, klinik olarak kanıtlanmış hassasiyet korumasıyla birlikte komple ağız bakımı sağlar.
DİŞ HEKİMİ TAVSİYESİ: Sensodyne, diş hekimlerinin hassasiyete karşı bir numaralı önerisi.****
GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR TÜP, KAPAK VE KARTON: Sensodyne Çok Yönlü Koruma + ‘nın kapak, tüp ve kartonu geri dönüştürülebilir.

*günde iki kez fırçalama ile.
**normal bir Sensodyne diş macununa kıyasla.
*** Sensodyne Çok Yönlü Koruma + Ferah Nefes’e kıyasla.
**** Diş Hekimleri Araştırması, 2021.

  • Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ Gelişmiş Beyazlık Diş Macunu 75 ml ne kadar?
  • Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ Gelişmiş Beyazlık Diş Macunu 75 ml kaç lira?
  • En ucuz Sensodyne Çok Yönlü Koruma+ Gelişmiş Beyazlık Diş Macunu 75 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.