Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan 325 ml + Süper Saç Bakım Kremi 170 ml

Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan 325 ml + Süper Saç Bakım Kremi 170 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

178.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Güçlü ve Parlak Saçlar Vitamin E Macamadia Yağı Keratin 325 ml

Superblend formülüyle saçlarına güç ve parlaklık veren yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?
Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri, protein ve vitamin içeren özel formülleri ve içeriklerinde özenle seçilmiş bitki özleriyle saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor. Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend Güçlü ve Parlak Şampuan ile saçların da senin kadar güçlü ve parlak!

Her zaman güçlü ve ışıl ışıl parlayan saçları kim istemez. Yeni Elidor ile bu mümkün. Yeni Elidor Superblend Güçlü ve Parlak şampuanla saçların daima güçlü ve göz alıcı olacak. Elidor saç güçlendirici şampuan, formülündeki güçlü vitaminler içeren yağlarla saçını besler ve parlak bir görünüm vermeye yardımcı olur. İçeriğindeki, saçı yumuşacık yapmasıyla bilinen E vitamini, saça parlaklık vermesiyle bilinen makademya yağı, saçı kalın ve gür göstermesi ile bilinen kolajen sayesinde saçlarını 5 kata kadar* güçlendirir ve gün boyu göz alıcı parlaklık kazandırır.

Sen de kendi yolunda hızla ilerlerken saçların da senin kadar güçlü olsun istiyorsan makademya yağı, E Vitamini ve kolajen içeren yeni Superblend Güçlü ve Parlak Şampuan’ı mutlaka dene, daha güçlü ve parlak saçların olsun istersen Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi ile birlikte kullan!

Elidor 1 Minute Onarıcı Süper Saç Bakım Kremi Güçlü ve Parlak 170 ml

Güne nasıl başlarsan öyle biter! Sen hazırsın. Peki ya saçların?

Her yeni güne Elidor Güçlü ve Parlak 1 Dakika Süper Saç Kremi ile başlamaya var mısın?
Elidor’un en iyi saç kremi ürünlerinden biri olan Elidor Güçlü ve Parlak 1 Dakika Süper Saç Kremi eşsiz formülü sayesinde saçlarını sadece 1 dakikada güçlendirir ve parlaklık kazandırır! Artık saç bakımı rutinin çok daha kolay ve eğlenceli! Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı: Yeni Superblend ile sadece 1 dakika içerisinde saç bakımı nasıl yapılır öğrenmeye hazır mısın?

Çılgın rüzgarın, yakıcı güneşin altında ve tüm koşturmacalarının arasında saçların parlaklığını ve gücünü kaybedebilir. Elidor Güçlü ve Parlak 1 Dakika Süper Saç Kremi saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içeren eşsiz bir karışımdır. Bu sayede saçlarının eski gücüne ve parlaklığına kavuşması için 1 dakika içerisinde etkili bir koruma sunar. Bu gücünü nerden mi alıyor?

Saçı yumuşacık yapmasıyla bilinen E Vitamini ve saça parlaklık vermesiyle bilinen Makedemya Yağı içerir. Dahası, saçı kalın ve gür göstermesiyle bilinen Kolajen ile zenginleştirilmiştir. Bu zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçlarını derinlemesine besler ve uzun süre parlaklık sağlar. Elidor Güçlü ve Parlak 1 Dakika Süper Saç Kremi senden yana!

Elidor’un bu benzersiz saç bakım kremi nasıl kullanılır?
Şampuan sonrası avucunun içine bir ceviz büyüklüğünde Elidor 1 Dakika Süper Saç Kremi al ve saç diplerine değdirmeden, saçının ortalarından uçlarına doğru masaj yaparak uygula. 1 dakika boyunca bekle ve sonrasında iyice durula. Güçlü ve parlak saçlarının sırrı, Elidor mucizesi.

İşte şimdi benzersiz bir saç bakım kremi ile güne hazırsın!

Daha da iyi sonuçlar için Güçlü ve Parlak serisinin diğer ürünler ile kullanımını denemelisin.

Ürün İçeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Parfum, Glycerin, Amodimethicone, Disodium EDTA, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Lysine HCl, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Hydrolyzed Collagen, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Panthenol, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

  • Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan 325 ml + Süper Saç Bakım Kremi 170 ml ne kadar?
  • Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan 325 ml + Süper Saç Bakım Kremi 170 ml kaç lira?
  • En ucuz Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan 325 ml + Süper Saç Bakım Kremi 170 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.